SP2 yüklü bilgisayarım kapanmıyor.Başlat menüsünden kapat komutu verdiğim zaman bütün sistemdeki programları kapatıyor ve ekranda 10 yıl önceki bilgisayarlar gibi şimdi Windows'u kapatabilirsiniz ekranı geliyor ve power ledi yanıp sönüyor.(bekleme modunda değil !)
Aynı makineye SP1 kuruluyken böyle bi problem yoktu.Diğer makinemdede aynı sorun oluyor.Güç seçeneklerinde " Bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda bilgisayarı kapat " seçeneği çıkmıyor sorun bu herhalde.Nedir bunu çözümü ??????????
Konfigurasyon dc533 via mainboard Celeron 1700 256 sd Ati radeon 9000pro 120gb 7200 wd sony dvd rw lg dvd-rom
güç seçeneklerinden APM adlı bölümdeki "Gelişmiş Güç Yönetimi Desteğini Etkinleştir" kutusunu doldur sorun çözülür kolay gelsin..
slm arkdaşım bende aynı sorunu yaşıyodum 10 dakika önceye kadar ama xp cd nin içinde shutdown dosyasını aldım system32 içine kopyaladım ve sorun ortadan kalktı sende bi dene istersen kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme