Şimdi Ara

XP Sorunu Masaüstündeki Herşey Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2*3 yıldır açılmayan bir pc'yi geçen açtım XP Service Pack 1 vardı üzerinde birşey kurulmuyordu google chrome olsun windows live messenger falan bende kaspersky 7 mi ne vardı hatta virüs programı olarakta yıllardır update edilmemiş.
    Neyse Service Pack 3 ü kurdum MS'in sitesinden sonra baştan başlattım falan herşey güzeldi Google Chrome kurdum utorrent kurdum sorunsuz idi.Sonra Avira yükledim en son versiyonu Kaspersky'ı kaldırıp.
    1*2 gündür böyle devam etti sorunsuzca kullandı kardeşim bugun pc açıldığında masaüstündeki klasörler gitmişti akşam en son kapanırken update yapmıştı windows.Bugun açıldığında şöyle çıkıyor masaüstü
     XP Sorunu Masaüstündeki Herşey Gitti

Görev Çubuğundan Hızlı Başlat bile açılmıyor yani neye tıklasam işlemiyor Masaüstündeki şeyler gitmiş.Sistem geri yüklemeye baktım bugün hariç hiçbir tarih aktif değil.
    Ne önerirsiniz?
    Hala SP 3 görünüyor bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 6 Haziran 2010; 23:13:33 >

• YOkmu yardım?
  • Belgelerimde falan da gitmiş ya
  • profil hatası felan vardı sanırım br ara böylebir problem yaşadım(Vista) belki xp'dede vardır.

Çalıştır'a aşağıdaki adresi yaz enter'la

C:\Documents and Settings

açılan bölümde hangi klasörler var all users'dan başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 7 Haziran 2010; 0:08:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.