Şimdi Ara

XP SORUNSALI-PROFESYONEL YARDIM GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir pc de kurtarılması gereken dosyalar var.
    pc açılırken guvenlı kıp ,en son olagan yapılandırma veya normal baslat secenegi ekrana geliyor.herhangi birini sectiginizde tekrar reset atip windows acilmiyor.Yapilanlar:

1-xp cd si ile acildi.1.r onar ekranı gecildi.2.r ekranı gelmiyor.dolayısı ile windows uzerine kurulma yapılamadı
    2-tekrar xp cd si ile acildi.bu kez ilk r ekranına basıldı.onarma yapılacaktı(chkdsk/r) ama yonetici parolasi soruyor.parola bilinmiyor.3.kez rastegele enter vs denendi olmadı
    3-disk 2.disk olarak baska bir pc ye takıldı.c: klasorundeki dosyalar yedeklendi.Ama belgelerimde administrator ve acilan farkli bir kullanicinin icine girilemediginden musterinin bu klasorlerdeki ve desktoptaki belgeleri yedeklenemedi

ne yapılabilinir

• Arkadasım oncelıkle kolay gelsin.
    umarım farklı bir makıne kullanıyorsundur.
    Bu ekranı gorebılmek ıcın.

Xp cd sını tak romdan booth et hemen ilk gelen onar secenegıne basma f8 le eulayı kabul et
    kur exe arayuznden format atma ekranına kadar gel ama format atma sonrakı ekranda surucuyu gorup secıyorsun sana gelen arayuzde 2. defa sordugunda onar tusuna bas "R" admin sifresi istemeden yapacaktır.
    ama sonucta xp key laızm olacaktır onuda soylıyım.
  • 2.R ONAR EKRANI GELMIYOR
    DIREK C: EKRANI GELIYOR
  • Kur exe arayuzune gel cyi formatldan kur ozaman.
    formatlamadan kurarsan aynı surucuye 1den fazla ısletım sıstemı kurmak onerılmez filan diyecektir.
    ama yinede kur ki bılgileri alabilesin.
    Sonrada rahat rahat format atabilirsin.
  • o şekilde kullanıcı bilgilerine ulasamayızki.admin ve kullanıcı bilgilerine zaten su anda 2.dısk olarak taktıgımızda erısılemez diyor.
  • surucuyu sectıkten sonra karsına gelen ekran formatlama ekranımı?
  • surucuyu sectıkten sonra 2.işletim sistemi kuracagım uyarısı gelıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki o ekranda "R" harfi yokmu?
    cd sp1 mi?
  • malesef bu ekranda r olsa ıs cozulecek yok.
    cd sp2
    ılede xp home ılede denedım olmadı
  • siatemi pardus live cd den boot et.
    pardus un içinde media altında xp deki hdd bölümlerini görebilirsin. istedğin dosyaları bir usb belleğe yedekle. kolay gelsin
  • foobar 2.disk olarak taktıgımda da gozukuyor ama ilgili kullanci larin belgelerim icleri acilmiyor dolayisi ile kopyalanamıyor
  • Bunlarla uğraşmana gerek yok şunu dene :

Windows XP'de de bir adet kurtarma aracı mevcut. Bunun için bilgisayarın açılışı esnasında {F} tuşuna basılı tutun ve Windows açılış menüsünde yer alan "Last known goodconfiguration" seçeneğini çalıştırın .
    Bu çalışma kipinin isminden de anlaşılabileceği üzere, Windows, sitemin sağlıklı bir şekilde açılırken uygulandığı ayarları kullanacaktır. Eğer bu arada sorunlu bir sürücü kurulduysa bu açılış mod'unda yüklenmeyecek ve böylece rahatlıkla kaldırılabilecektir

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.