Şimdi Ara

XP Professional Vs XP home edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese.gecen hafta bılgısayarıma format attım,format atmadan once home edıtıon kullanıyordum memnundum gayet.formatı bı bılgısayarcı arkıma yaptırdım.arkadasım professıonal kullan dedı o daha gusel dedı tmm dedım bende.neyse yukledık onu.son bırkac gundur format atmadan once oynadıgım oyunlarda hıcbır zorun yasamazken format attıktan sonra yanı professıonal yukledıkten sonra oyunlarda takılmalar basladı cok garıp bır sekılde.hatta eskı kullandıgım ayarları bıle degıstırdım daha kotu grafık seceneklerını ısaretledım hala yawaslamalar gozlemledım.bılgısayarın performansında bı dusus gozlemledım.acaba bunun nedenı professıonal olabılır mı?cunku tekrar sılıp home edıtıon kurucam hıc memnun deılım pc mın performansımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaW -- 13 Mayıs 2007; 15:32:52 >

• Dostum ram'in kaç 512 mb altı sistemlerde xp pro pek sağlıklı çalışamıyor.Eğer ram'in azsa home edition kur.
  • ram 512mb. acaba professıonal home edıtıon a gore bıraz daha ıyı bır sıstem mı gerektırıyor bılmıyorum tam olarak bu konuda bılgım yoq.ondan mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClaW

ram 512mb. acaba professıonal home edıtıon a gore bıraz daha ıyı bır sıstem mı gerektırıyor bılmıyorum tam olarak bu konuda bılgım yoq.ondan mı acaba?

aynen öle pro home'a göre biraz daha ii bir sistem gerektiriyor.Sen bence home edition kur.Yoluna devam et.
  • professional ile ilgili deil bence format atarken bi şeyleri eksik yapmış olabilirsiniz
  • saolasın codest dostum. hardrock_01 zannetmıyorm bısılerı eksık yaptıgımızı ama ben sımdı yuklucem tekrar bırazdan home edıtıon'u bakalım duzelme olucak mı laptopta.zaten alırken home edıtıon vermıslerdı.tekrar yazarım buraya.hemde bı karsılastırma yapmıs oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VİSTA BUSİNESS edition cd
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.