Bildirim
Xp Pro Güvenli kipte açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güvenli kipte bende çalıştıramadım ama bunun sorun olduğunu sanmıyorum zaten güvenli kipte çalıştırmakla normal modda çalıştırmak arasında fark olduğunuda sanmıyorum. -
güvenli kipte pc sadece kendisine gerekli olan seyleri calistirir onun disindaki hicbirseyi calistirmaz.. güvenli kipte giremiyorsan altta baska bi sey daha olucaktı unuttum simdi adini ondan calistir oda guvenli kipte aciyor pcyi. -
arkadaşlar güvenlikiple normal kip arasında tabiki fark var güvenli kipte sadece gerekli olan prg ları çalıştırıyor yani normal kipte çalışan bi virüslü bi prg çalıştığı için normal kipte silemezsiniz ama güvenli kipi açarak o prg silebilirsiniz ben böyle biliyorum acaba yanlış mı -
tamam güvenli kip komut isteminde açıyor fakat oradan da virüs taraması yapamıyorum -
eğer xp kullanıyorsan sistem geri yüklemeyi bütün sürücüler için kapat kutucuğunu işaretleyip bilgisayarını normal modda taratman yeterli olacaktır.. kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X