Şimdi Ara

xp kurulumunda mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.pc ye sade xp dışında xp fiesta,tnc xp,xp luna gibi
    hazır kurulum xp leri yükleyemiyorum.daha önceleri yükleyebiliyordum.
    hata iletisi resimdeki gibi.
    usbleri kapadım,harici kartları çıkardım,remleri değiştirdim ama
    bir sonuç alamadım.

xp kurulumunda mavi ekran hatası

hata analizi yapabilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
    unutmadan bad sektör taraması ve virüs taramasıda yaptırdım ama sonuç aynı.yüklenmediği
    gibi mevcut yüklü olan diğer bölümdeki xp yi de kullanamıyorum.bot dosyaları bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asimen71 -- 2 Mayıs 2007; 0:29:53 >

• Selamlar,

ben de aynı sorunla karşılaşmıştım...

kasada 2 HDD ve 2 Optik sürücü vardı. birer tane söktüm, ayrıca floppy kablolarını da çıkardım. sorun düzelmişti.
    sonuç alamadım.birde başlatma dosyasıda bozuluyor o çok ilginç,yani cd yi çıkarıyorum mevcut yüklü
    olan diğer xp de çalışmıyor.tekrardan herhangi bir disk bölümüne yüklenebilen xp yi kuruyorum ve bot menüsü düzeliyor.
    ...Paulo Maldini= "Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
    ...P.Nouma= "Türkiye'ye gelmeden önce bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...
  • neden normal xp yükleniyorda editli xp ler yüklenmiyor.editli olanlarda normal xp den
    farklı olarak programlar ve sürücüler var.
    neden editli olanları yükleyince hata veriyor?
    mavi ekran hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sorun vardı,
    HDD data kablolarında çıkmıştı.

Orjinalden alıntı: asimen71

neden normal xp yükleniyorda editli xp ler yüklenmiyor.editli olanlarda normal xp den
    farklı olarak programlar ve sürücüler var.
    neden editli olanları yükleyince hata veriyor?

editli xp derken bir image dan mı bahsediyorsun. eğer bir program yüklü ise bunun kurulum esnasında sorun çıkarması çok doğal. ayrıca eğer format atıyor isen editli bir xp ile atmanın ne anlamı var.
  • ayrıca 0x0000007B numaralı durma hataları genel donanım hatalarından kaynaklanır. bu hataları gidermek için anakartınızda mevcut olan harici ses kartı, tv kartı hatta ekran kartını çıkartıp kurulumu yapmayı tekrar dene. sonrasında bu donanımları takıp tanıtabilirsin. ayrıca bios updateini yapmanda ve diğer aygıt sürücülerinin updateini yapmanda fayda olaaktır.
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • HDD lerden yapıyor bence o sorunu

Brothers everywhere
    Raise your hands into the air
    We're warriors, warriors of the world
  • evet arkadaşlar,ramleri yer değiştirmiştim.donanımlardan çıkarıpta denemediğim ekran kartı ve hdd var.
    hdd 160 gb western dijital.atsan atılmaz satsan satılmaz.hata eğer hdd ise 80gb lik bir hdd alıp bunu depo
    olarak kullanıcam ama önce hatayı kesin tesbit etmem lazım.
    1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• hardiskten veriyo bunu hardiskini sok baska bir makinaya tak bilgisayarıma sag tıkla yonetten disk yonetimine gel sürücüleri sil ordan sonra yeniden dene
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.