Şimdi Ara

Xp Kurulumunda hazır programlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

quote:

sonrada nero ile Başlangıçç cd si olarak yazdırman yeterlidir..

Birkaç yerde okuyorum bunu. Nero için hangi dosyayı "floppy disk" imajı olarak gösteriyoruz..

Bencesur, bu arada işlerim yoğunlaştı. Senin gösteridklerini uygulamak imkanım henüz olmadı.. Sana mutlaka sonuç döndüreceğm..

XP için disket sürücü kullanmıyorsun.. Yani başlangıç dosyasını disketten göstermiyorsun.. Bu durumda XP CD sindeki .img dosyasını bilgisayarına çıkartman lazım.. Bu işlem için ben IsoBuster programını kulanıyorum.. XP CDsinni bilgisayarına tak IsoBuster programını kur ve alttaki resimdeki gibii başlangıç dosyasına sağ tıkla > Çıkart yada Extract de..
    />

Daha sonra XP yi nero ile CDye yazarken bu .img dosyasını göster..

Alttaki resimdeki gibi:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 15 Şubat 2009; 9:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1atasoy

program kullanmadan entegre işi hallettim yinede sağol

program kullanmadan programı nasıl entegre ettiğini yazarsan seviniirm.teşekkürler
  • Otomatik olarak kurulu gelmesini istediğin programları nLite kullanarakta Xp'ye entegre edebilirsin.Fakat öncelikle bu programları katılımsız hale getirmen gerekiyor.Addon Maker ile bunu da halledebilirsin.

nLite kullanmadan başka bir yöntem daha var.Kurulmasını istediğin programların katılımsız olarak hazırlanmış olan kurulum dosyalarını ve bugüne kadar çıkmış olan tüm Xp güncellemelerini Hfslip programı ile kolayca Xp'ye entegre edebilirsin.

Sistem kurulur ve sıfır güncelleme ve tüm programların eksiksiz kurulmuş halde gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.