Şimdi Ara

XP KURULUM HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler sisteme xp kurmaya çalışıyorum ama dosyaları kopyalarken bazı dosyaları okumuyo..(okunmayan dosyalardan biri shell32.dll)cd rom bozuktur dedim yeni cdrw ile okutttum gene aynı cd bozulmuştur dedim yeni temiz xp cd siyle çalıştırdım gene aynı..kafayı yiyecem nasıl olur...arkadaşlar yardımlarınızı beklyorum

• aynı hata bendede 2 hafta kadar önce başıma geldi.Sorun ise CD'de çıktı başka CD ile dene.Ayrıca takmış olduğun 2.CD bile bozuk olabilir.
  • eğer cd ve cdrom problemli değilse, ram probleminden de kaynaklandığı olur.
    ram değiştirmeyi ya da varsa çift ramın birini çıkararak deneyebilirsiniz.(ya da yerlerini değiştirin)
  • İNANIR MISIN EVDE 5 TANE XP VE/VEYA XP SP2 CD Sİ VARDI HEPSİNDE DE SENİN YAŞADIĞIN SORUNLARI YAŞADIM KAFAYI YİYCEKTİM EN SONUNDA TEKNİK SERVİSE GÖTÜRDÜM ADAM BASTI FORMATI. TÜRK FİLMİ GİBİ BÜTÜN CD LERİN BOZUK OLMASI.
  • ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir. cd yi tak başla kurmaya takılınca cd değiştir öylede olmuyorsa ram derim ben
  • ARKAFDAŞLAR İLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN..ÖNERİLERİNİZİ DENİYECEM..
  • harddiskin sata ise xpyi sp2 li kuran gerekir.. o zaman sorun kalmaz umarım...
  • önce fdisk yap sonra kuruluma başla cdlerde aynı sorun yaşanıyorsa değiştr o dosyada cdleri hangi geöçerse devam et onunşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir. cd yi tak başla kurmaya takılınca cd değiştir öylede olmuyorsa ram derim ben

kesinlikle ram dendir, eğer cd de sorun yoksa ram den kaynaklanıyordur, daha önce başıma geldi.

xp kurulumunda bu tip hatalar alıyorsanız ya ramde sorun vardır yada çift ram var ise uyumsuzluk vardır...
  • kardeş senin sorun ya Cd den yada CD-Rom sürücüsünden. Senin başka sorun olmaması gerekir. Bir değiştir öyle dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_korkmaz44

kardeş senin sorun ya Cd den yada CD-Rom sürücüsünden. Senin başka sorun olmaması gerekir. Bir değiştir öyle dene

adam ikisini de değiştim dio zaten. saintin dediği gibi ram den tek tek takıp kurmayı dene yada bi yerden ram bul dene
  • Cd'yi değiştir muhtemelen CD'den..

www.blogcu.com/tutkun
  • Orjinalden alıntı: ozbayram

ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir. cd yi tak başla kurmaya TAKILIYORSA CD DEĞİŞTİR olmuyorsa ram derim ben
    benim cd de bi tane dosyada hat veriyo başkası ile o dosyayı kopyalıyorum zaten ocd de sadece o dosyayı kopyalıyo ve hemen o da hata veriyo.ondan sonra önceki cdyi takıp tam gaz kuruyorum.
  • ram in arızalı dostum onu degişik ramle kur ve hardiskke ntfs format at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.