selam beyler sisteme xp kurmaya çalışıyorum ama dosyaları kopyalarken bazı dosyaları okumuyo..(okunmayan dosyalardan biri shell32.dll)cd rom bozuktur dedim yeni cdrw ile okutttum gene aynı cd bozulmuştur dedim yeni temiz xp cd siyle çalıştırdım gene aynı..kafayı yiyecem nasıl olur...arkadaşlar yardımlarınızı beklyorum
aynı hata bendede 2 hafta kadar önce başıma geldi.Sorun ise CD'de çıktı başka CD ile dene.Ayrıca takmış olduğun 2.CD bile bozuk olabilir.
eğer cd ve cdrom problemli değilse, ram probleminden de kaynaklandığı olur. ram değiştirmeyi ya da varsa çift ramın birini çıkararak deneyebilirsiniz.(ya da yerlerini değiştirin)
İNANIR MISIN EVDE 5 TANE XP VE/VEYA XP SP2 CD Sİ VARDI HEPSİNDE DE SENİN YAŞADIĞIN SORUNLARI YAŞADIM KAFAYI YİYCEKTİM EN SONUNDA TEKNİK SERVİSE GÖTÜRDÜM ADAM BASTI FORMATI. TÜRK FİLMİ GİBİ BÜTÜN CD LERİN BOZUK OLMASI.
ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir. cd yi tak başla kurmaya takılınca cd değiştir öylede olmuyorsa ram derim ben
ram uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir. cd yi tak başla kurmaya TAKILIYORSA CD DEĞİŞTİR olmuyorsa ram derim ben benim cd de bi tane dosyada hat veriyo başkası ile o dosyayı kopyalıyorum zaten ocd de sadece o dosyayı kopyalıyo ve hemen o da hata veriyo.ondan sonra önceki cdyi takıp tam gaz kuruyorum.
ram in arızalı dostum onu degişik ramle kur ve hardiskke ntfs format at
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme