Şimdi Ara

XP Kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlat--Bilgisyarı Kapat tuşuna basınca kum saati çıkıyor.O şekilde kalıyor.

Ancak ctrl+alt+dlt deyip işlemlerden svchost.exe dosyalarını tek tek devre dışı bırakırsam bunlardan birinde
    "45 saniye" sonra kapanacak deyip kapanıyor.

Tabi bir de kasadan kapattığımda

Normal kpanışı nasıl yapacağız?

• svchost.exe bir solucandır.Bilgisayarınıza virüs tarması yapmanız gerekiyor ve bu şekilde kapatırsanız kapanacaktır.Aksi taktirde çoğalabilirler acele edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

svchost.exe bir solucandır.Bilgisayarınıza virüs tarması yapmanız gerekiyor ve bu şekilde kapatırsanız kapanacaktır.Aksi taktirde çoğalabilirler acele edin

svchost.exe bir solucan değildir bir kere

svchost programını virüs bloke ediyor sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

svchost.exe bir solucandır.Bilgisayarınıza virüs tarması yapmanız gerekiyor ve bu şekilde kapatırsanız kapanacaktır.Aksi taktirde çoğalabilirler acele edin

ne solucanı yaw!!İşkembeden sallamayın!!
  • Sanırım imp arkadaşımızın bahsettiği durum şöyle. svchost normalde windows servisidir. Ve Lokal klasörü Windows'tur. Bazı virüsler svchost ismiyle yazılmışlardır. Görev yöneticisinde svchost olarak görünür. Ancak dosyanın çalışma konumu Windows klasörü değildir. Rootkit benzeri virüslerde görülür. Bu sebeple görev yöneticisinde çalışan windows servislerinin dosya konumunu da takip etmeliyiz.
  • başlat - çalıştır - cmd - shutdown -s -t 5 dersen bilgisayar 5 saniye içinde kapanır ( Ne olursa olsun bu işlem bilgisayarı kapatır ) İşte kodu ekledim..Tek yapman indirip çalıştırmak olacak ( Alıntı değildir )

Buradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

başlat - çalıştır - cmd - shutdown -s -t 5 dersen bilgisayar 5 saniye içinde kapanır ( Ne olursa olsun bu işlem bilgisayarı kapatır ) İşte kodu ekledim..Tek yapman indirip çalıştırmak olacak ( Alıntı değildir )

Buradan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşlar sağolun.

svchost.exe nin virüs olmadığına katılıyorum.Zaten ne olduğunu ve ne işe yaradığını,niye herkesin bilgisyarında en az 3-5 tane olduğunu kimse çözmüş değil.

Ama kırım kongo kenesi gibi yapıştı mı bırakmıyor.Bunlardan biri çok tehlikeli.Koparıp attığınızda sistemi 45 saniyede kapatıyor. Diğerleri zararsız duruyor.Herhalde bu koparılınca sistemi kapatanın yavruları.

Şaka bir yana kum saati olayını XP kapanışıyla ilgili bu sitede yayınlanan bazı ayarları yaparak hallettim.
    Ayrıca spydevil arkadaşın tavsiyesini de not ettim.

Saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.