Şimdi Ara

Xp ilk kurulum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben akrabadan bi pc aldım tamir ettirdim parça değişimi oldu. Ama şuan pc o kadar yavaş ki, hem açılırken hem herhangi bir şeye tıklayınca herşey yavaş. Şimdi ekran kartını kur demişti tamirci onu kurdum zar zor. 512 mb ram var fakat yavaşlığı anlatamam size yani öyle böyle değil. Ne yapmam lazım? Ekran kartı dışında hiçbir şey kurmadım. Bu arada xp, antivirüs vs herşey orijinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 14 Eylül 2013; 2:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Bence al o bilgisayarı camdan at 512 mb ram nedir ki pc boştayken bile 1 gb ye yakın ram kulanıyor çok baskı yapıyorsun pc ye.
  • bence hiiiiiç çöpe atma bende de 512mb ram lik bir pc var.(64 mb ekrn krtı,150 gb hdd,1.6 ghz işlemci)
    cs 1.8
    nfsu 1-2
    gta vice
    cod 1
    falan zorlanmadan oynanıyor

tavsiyelerim:
    pc'nin açılışını hızlandırmak için kingsoft pc doctor kullan(aslında bir startup booster yazılımı deil ama bu özelliği de var ve gödüğüm en iyisi)(beleş)
    pc normal çalışmasını stabil tutmak için auslogics boostspeed kullan (ücretli)
    güvenlik yazılımı olarak eset kullan (sadece güncelleme yaparken biraz rahatsız eder bunun için denetleme sıklğını azaltırsanız çok rahat olur)(ücretli)
    tarayıcı olarak firefox kullan bu özellikte bir xp için (deneyimlerim ile) en iyi firefox

not:lütfen bu yazdıklarımı yalnızca bir tavsiye olarak görün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.