Bildirim
xp hoşgeldizniz ekranında takılma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Başlangıç programlarından biri buna neden oluyordur.
bilgisayarı güvenli modda açıp
Başlat>Çalıştır>msconfig Yaz oradaki başlangıç programlarının hepsini kapatıp restart at sorunun hallolur._____________________________ -
Sistem geri yükleme ile uygun zamana alın. Ve bilgisayarınız normal bir şekiilde açtığınızda disk birleştirin
yok yine olmadı sistem geri yüklemeyi kapatmıştım
onu yapamadım msconfig de olmadı dsiki daha dün birleştirdim 2 hafta öncede format atmıştım durduk yerde böyle bi sorun çıktı anlamadım walla format atmadan nasıl hallederim bunu
- akıllı tahta format atma
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- gsb wifi oturum açma
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı
- philips tv kendi kendine kanal değiştiriyor
- internet hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- güvenli önyükleme açma
- silinen dosyaları geri getirme
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler