Şimdi Ara

XP HOME İNG. NASIL TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR XP HOME İNGİLİZCE YAZILIMI NASIL TÜRÇEYE ÇEVİREBİLİRİM HERHANGİ BİR YAMASI VAR MI?

• İmkansız bişey
  • Öncelikle konu yanlış yerde onu taşıdım.

Sonra; bu olayın çözümü yoktur. İşletim Sisteminin dili sonradan değiştirilemez. Zaten bu dil değişimi çok köklü olmayıp da, kolay bir şey olsaydı Microsoft tek CD yayınlar içinde dil seçenekleri sunar, biz de ona göre istediğimiz dilde kurardık. İşletim sistemi için dilin değişmesi çok kompleks bir olaydır. Yama ile yapılması zordur, hatta şu an yok böyle bir olay.
  • YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM. TÜRKÇE YAZILIMI ALMAK EN DOĞRUSU
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Öncelikle konu yanlış yerde onu taşıdım.

Sonra; bu olayın çözümü yoktur. İşletim Sisteminin dili sonradan değiştirilemez. Zaten bu dil değişimi çok köklü olmayıp da, kolay bir şey olsaydı Microsoft tek CD yayınlar içinde dil seçenekleri sunar, biz de ona göre istediğimiz dilde kurardık. İşletim sistemi için dilin değişmesi çok kompleks bir olaydır. Yama ile yapılması zordur, hatta şu an yok böyle bir olay.

tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin.
  • yorum yok malasef..cook üzgünüm bunun icin..
  • quote:

tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin

vaybe bu olay dogru ise helal olsun yapanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux te driver nasıl yüklenir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ma101010ma

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Öncelikle konu yanlış yerde onu taşıdım.

tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin.

Bunu kurarken mi seçiyorsun yoksa kurduktan sonra da değiştirilebiliyor mu?

• Kurduktan sonra yüklenen bir paket.Şu anda türkiyede satışa sunulan fujitsu-siemens 2045 notebooklarla beraber veriyorlar.Tabii hemen yedeğini aldım.Güzel bir olay.40 küsür dilede destek var.Sadcee ingilizce sistemlere yüklenebiliyor.tek kusuru bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.