ARKADAŞLAR XP HOME İNGİLİZCE YAZILIMI NASIL TÜRÇEYE ÇEVİREBİLİRİM HERHANGİ BİR YAMASI VAR MI?
İmkansız bişey
Öncelikle konu yanlış yerde onu taşıdım.
Sonra; bu olayın çözümü yoktur. İşletim Sisteminin dili sonradan değiştirilemez. Zaten bu dil değişimi çok köklü olmayıp da, kolay bir şey olsaydı Microsoft tek CD yayınlar içinde dil seçenekleri sunar, biz de ona göre istediğimiz dilde kurardık. İşletim sistemi için dilin değişmesi çok kompleks bir olaydır. Yama ile yapılması zordur, hatta şu an yok böyle bir olay.
YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM. TÜRKÇE YAZILIMI ALMAK EN DOĞRUSU
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Öncelikle konu yanlış yerde onu taşıdım.
Sonra; bu olayın çözümü yoktur. İşletim Sisteminin dili sonradan değiştirilemez. Zaten bu dil değişimi çok köklü olmayıp da, kolay bir şey olsaydı Microsoft tek CD yayınlar içinde dil seçenekleri sunar, biz de ona göre istediğimiz dilde kurardık. İşletim sistemi için dilin değişmesi çok kompleks bir olaydır. Yama ile yapılması zordur, hatta şu an yok böyle bir olay.
tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin.
yorum yok malasef..cook üzgünüm bunun icin..
quote:
tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin
tabiki işletim sisteminin dili tamamen değişebilir bazı notebooklarda 5 cd lik dil paketide çıkar 20 dile kadar windowsun dilini değiştirebilirsin.
Bunu kurarken mi seçiyorsun yoksa kurduktan sonra da değiştirilebiliyor mu?
Kurduktan sonra yüklenen bir paket.Şu anda türkiyede satışa sunulan fujitsu-siemens 2045 notebooklarla beraber veriyorlar.Tabii hemen yedeğini aldım.Güzel bir olay.40 küsür dilede destek var.Sadcee ingilizce sistemlere yüklenebiliyor.tek kusuru bu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme