yanlız bu yazılar için kopyala yapiştır olayını en başa not yazsan çok iyi olacak çogu kişi okuyamadan geçiyor
valla mükemmel bi şi olmuş.BRKYPNR arkadasım eline emeğine saglık.servise .....ytl vermekten kurtardık sayende.ilk defa format attım kendim sorunsuz.hatta sayende hdd yide böldüm.ufaklıklar artık sisteme dokunamayacaklar:)))
quote:
Orjinalden alıntı: notonman
valla mükemmel bi şi olmuş.BRKYPNR arkadasım eline emeğine saglık.servise .....ytl vermekten kurtardık sayende.ilk defa format attım kendim sorunsuz.hatta sayende hdd yide böldüm.ufaklıklar artık sisteme dokunamayacaklar:)))
HARİKA İLK FORMAT ATILDI.(en azından ilk kişi paylaştı benle)
inan çok sevindim.darısı diğerlerinin başına
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
yanlız bu yazılar için kopyala yapiştır olayını en başa not yazsan çok iyi olacak çogu kişi okuyamadan geçiyor
yazılar değiştirildi.teşekkürler.
ellerinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş...
benim bilgisayari iki bucuk yildir kullaniyorum ve daha hic format atmadim,inanin cok merak ediyorum format nedir ve neden format atilir beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden cok tesekkür ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: m-benz
benim bilgisayari iki bucuk yildir kullaniyorum ve daha hic format atmadim,inanin cok merak ediyorum format nedir ve neden format atilir beni bilgilendirecek arkadaslara simdiden cok tesekkür ediyorum.
abi zaten bilgilen diye detaylara kadar girdik iyice okursan ve print şansın varsa format esnasında bakarak kesin yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: aydinbircan
saolun varolun
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
quote:
saolun varolun
sende varol güzelim
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
quote:
quote:
saolun varolun
sende varol güzelim
git yat olm
sayın brkynr kardeşim.bir de iki kelime olarak şunu anlata bilrmisiniz.foruma bazıları formatın zararlı olduğunu diyor.bu ne kadar oğruur
arkadaşlar.xp cdsi otomatik olarak başlamıyorsa nasıl format atacağız.otomatik açılmayan cd ile nasıl format atacağız.normalde xp cd otomatik olarak açılır.ve bir tuşa basmalıyız. ama benimki böyle olmuyor.hersefer usta hızlı bir şekilde bir yerlere girip öyle yapıyor.şunu bir öğrensem derdim olmazdı.
quote:
Orjinalden alıntı: alia
sayın brkynr kardeşim.bir de iki kelime olarak şunu anlata bilrmisiniz.foruma bazıları formatın zararlı olduğunu diyor.bu ne kadar oğruur
doğru değildir.aksine gerekir.
Güzel bi rehber olmuş...Format atamayanlara kolay gelsin artık. Arkadaşın ellerine sağlık bu arada. selamlar.
kardeş slmm belki bir bilgin olur format atarken dmio.sys bozuk diyo ve format atamıyorum ne yapabilirm bi bilgin varmı saol
kardeş slmm belki bir bilgin olur format atarken dmio.sys bozuk diyo ve format atamıyorum ne yapabilirm bi bilgin varmı saol
Rehber çok güzel eline sağlık.. ama şu an format atmam için bi sebep yok sanırım Yılbaşında atacam.. (Zaten hayatımda attığım tüm formatlar yılbaşına denk geliyo ) bu arada biraz da format atmaktan çekiniyorum ya çok karışık geliyo
@sedran teşekkürler dostum kolay gelsin dediğin gibi
@ugur1269 cd yi değiştir
@Miex bence artık kolay olması lazım bence o kadar bekleme 2 ayda bir at derim
BRKYPNR dostum sayende bu gün ikinci formatımı attım.ve aksama bir talep daha geldi.baktım ancak su mesajı aldım:
c:/ hasarlı ve onarılamaz
sanırım hdd ölmüş.ne yapmalıyız?
quote:
Orjinalden alıntı: notonman
BRKYPNR dostum sayende bu gün ikinci formatımı attım.ve aksama bir talep daha geldi.baktım ancak su mesajı aldım:
c:/ hasarlı ve onarılamaz
sanırım hdd ölmüş.ne yapmalıyız?
garantili ise gönder c ni üzerine kurmadın dimi öncekini silip attın formatı
quote:
teknik servislere 30-35 ytl vermeyin! bide bunlarda takılan olursa burdan dönebilir. yukardaki işlem ide hdd için geçerlidir. ayrıca formatatn sonra anakart ekran kartı ses kartı vs.. bileşen parçalarınızın driver larını kurduktan sonra internete bağlanın!
Bilgiler için teşekkürler... SATA hdd lerde formatta ne gibi farklılıklar var acaba?