Şimdi Ara

XP Donanımı Görmüyorsa ????!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım. İnternetten sıfır creative zen xtra mp3 player aldım. Cdsinden software ları yükledim ancak usb ile Pc ye baglayınca bilgisayar mp3 player ı görmüyor. Muhtemelen XP ile ilgili bir sorun olması lazım. USB de sorun yok , mp3 playerda da olduğunu zannetmiyorum hem sıfır olduğu için hemde usb yi takınca ışığı yanıyor, elektirik geliyor yani. Ne yapmalıyım.
    Not: Forumun mp3 player kısmınada yazdım ama ilgilenen olmadı..

• drivelre yuklemene gerek yok normal olarak zaten xp tanıyor ıstersen bıde driverlerini kaldır ole dene
  • Denedim dostum öylede görmüyor. Arkadaşın Pcde de denedim ondada görmedi.
  • o zaman buuk bır ıhtımal mp playerda o aletlerın mumkunatı yok xp de uyumsuzluk cıkarmas yüzde 90 alette yüzde 10 kabloda ne kadar elektrik gelsede kablodan genede sorun oalbilir gold a git orda denetir
  • Creative in usulararası forumundada buna benzer birkaç sorun vardı ama verilen cevaplar çözüme götürmedi beni. Usb kablosundan olması imkansız çünkü hem 2 ayrı kabloyla denedim hemde diğer aygıtları çalıştırıyor kablo. Makineyi gittigidiyor.com dan aldım ve henüz onay vermedim acaba servis gibi birşeymi baksam yarın yoksa adama geri göndermeyimi teklif etsem.
  • kabloyuda denedıysen o zaman kesın cıhazdadır servisiyle falan ugrasma derim bence yolla adama geri sıfırsa adam ugrassın ıkıncı el ise gene olla adama belkı servis dışı kalmıştır nolur nolmaz sen bulaşma aldıgın kişiye yolla o ugrassın
  • Anakartının driverlerinının olduğu cd de usb içinde sürücü yada güncelleme gibi biseyler olabilir onlarıda yükle bide oyle dene bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

kabloyuda denedıysen o zaman kesın cıhazdadır servisiyle falan ugrasma derim bence yolla adama geri sıfırsa adam ugrassın ıkıncı el ise gene olla adama belkı servis dışı kalmıştır nolur nolmaz sen bulaşma aldıgın kişiye yolla o ugrassın

Aynen katılıyorum.Bir de farklı usb portları deneseydin.Belki çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

kabloyuda denedıysen o zaman kesın cıhazdadır servisiyle falan ugrasma derim bence yolla adama geri sıfırsa adam ugrassın ıkıncı el ise gene olla adama belkı servis dışı kalmıştır nolur nolmaz sen bulaşma aldıgın kişiye yolla o ugrassın

Adam başka pcde denedim olmadı dio siz port değiştir diosunuz

Dostum hiç bir driver yüklemesen de usb yığın depolama aygıtı olarak görür pc.Bende de muvo2 4gb var;hiç cd ile uğraşmıyorum harici hdd gibi görüyo atıyorum müzik vsyi içine.Sen geri yolla onaylamadan aleti..

• quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Adam başka pcde denedim olmadı dio siz port değiştir diosunuz

Dostum hiç bir driver yüklemesen de usb yığın depolama aygıtı olarak görür pc.Bende de muvo2 4gb var;hiç cd ile uğraşmıyorum harici hdd gibi görüyo atıyorum müzik vsyi içine.Sen geri yolla onaylamadan aleti..

Haklısın aynen katılıyorum.Eğer bütün portları denemişse ürünü geri göndermesi gerek.

• Oldum olası 2. el mallarıdan nefret ederim. İşte bir örnek daha; arkadaş o kadar araştırmış sormuş soruşturmuş boşuna! Makina bozuk yahu! Satan kişiye aynen sevgilerimi ilet sen
  • bir ara bende de öle bir hata vardı sorunu buldum inanmayacaksınız ama SP2 den dolayı imiş hata. SP2 yı tekrar baska bir cd den ayrıca yükledim ve ondan sonra düzeldi hata felan vermiyor su anda belkı sende de aynı sorun olmus olabilir istersen sende ayrıca baska bir cd den yukle SP2 yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.