Şimdi Ara

xp'den win 7'ye geçerken nasıl format atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

xp'den win 7'ye geçmek istiyorum. Sağda solda araştırdım ama net bir yanıt bulamadım. Daha öncedeen xp cd'sini takınca format seçenği de çıkardı. Bir bölümü sil gibisinden. Ancak gördüğüm kadarıyla win 7 direkt başlıyor. Ancak ben win 7 kurmadan temiz bir format atmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bilen var mı?

Teşekkürler...

• Win 7 de format Xp den çok daha kolay CD yi takın ve PC yi Cd den başkatın ilerde seçenekler karşınıza çıkacak. C yi silin biçimlendirin ve Win 7 yi kurun.
  • dırek baslamıyor yıne cıkıyor.. ınceleyın lınkı

http://www.canipzilan.com/windows-7-format-atma-resimli-kurulum.html
  • Yanıt için teşekkür ederim. CD'yi ilk boot seçenği yaptım orada sorun yok, ancak çok sabretmedim sanırım, hemen kuracak gibime geldi o nedenle iptal ettim. İleride biçimlendirme seçeneği gelecekse o zaman biraz daha ilerleyeyim :) Yanıtınız için teşekkür ederim...
  • Merhabalar yeniden, dediğiniz gibi ileride format seçeneği mevcutmuş. Her iki bölüme de format attım temiz oldu, ama şimdi başka bir sorun hortladı. CD sorunsuz bir şekilde taktığım DVD'yi görüyor ancak ilerleyip windows dosyaları genişletiyor kısmına gelince %0'da kalıyor. DVD'yi okumaya çalışıyor ama okuyamıyor. İki tane DVD ile denedim olmadı (bunlardan biri diğer kopya dvd'nin kopyasıydı). Nasıl bir çözüm üretilebilir bu durumda acaba? Format da attığım için bilgisayar dımdızlak kaldı :)
  • Merhaba,

Dosya genişletme sırasında %0 da biraz bekleme yapması normal. Tabii sen ne kadar bekledin bunu bilemiyorum. Ama bir müddet bekle ve o şekilde dene bakalım.
  • %0 lık dilim uzun sürer 15-20 dk bekleyin olmazsa pcye dışardan (şarj hariç) tüm donanımları çıkarın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonun kadar bekledim bir kaç defa. Her seferinde hata verdi en sonunda, şimdi bu 7. veya 8. deneyişim. En sonunda okumaya başladı, sanırım dvdrom artık eskimeye başladı yavaştan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.