Şimdi Ara

XP'den VİSTA ULTİMATE'e geçmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pc kullanmaya başladığım günden beri xp kullanıyorum ve Vista Ultimate'e geçip bu işletim sistemini kullanmak istiyorum... sizce benim pc Vista yı kaldırır mı yardımlarınız için tşk ler...

Anakart : Asus p5kpl am se
    işlemci : intel pentium dual core E6300 2,80
    ram : 2 gb 800 mhz kingston
    ekran kartı : sappphire readenon HD 4650 1 gb
    hdd: 320 gb

• Kaldırır kaldırmasına da, win7 varken neden Vista tercihiniz? Win7 Vistanın optimize edilmiş hali geliştirilmiş ve hataları düzeltilmiş Second Edition (Win98 SE) bir Vista varken neden eski ve bir sürü bug içeren eski sürümü istiyorsunuz ki?
  • windows 7'nin şuan deneme aşamasında olduğu söylentileri ne kadar doğru bilmiyorum ama bu yüzden vista tercih ettim aslında. xp sıkmaya başladı beni artık biraz görsellik amacım sadece...
  • deneme sürüm mü? Full çıkalı cok oldu
  • yani deneme sürümü derken daha deneme aşamasında olduğu söylentileri kafamı karıştırdı açıksası bazı eksikleri olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilemem. tabi her kafadan da bir ses cıkar buda bir gercek ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer_001

windows 7'nin şuan deneme aşamasında olduğu söylentileri ne kadar doğru bilmiyorum ama bu yüzden vista tercih ettim aslında. xp sıkmaya başladı beni artık biraz görsellik amacım sadece...

Ekimin ortalarında çıktı tam sürüm. Benimde tavsiyem Windows 7'den yana. Bunun dışında bilgisayarınız donanımları gayet iyi. Core 2 Duo sisteme sahipsiniz. Windows 7 Ultimate 32 bit tercih edin.
  • tşk ederim yardımlarınız için windows 7 artık benimde kafama yattı gönül rahatlığı ile yükletebilirim :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.