Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

xp de ses sorunu!!!

2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> xp de ses sorunu!!!
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    1 Mesaj
    merhaba
    ben sistemimi xp ye çevirdim.
    xp de ses kartımı tanıtıyorum.(ses kartım onboard vıa.ac 97)
    anakartımın içinde ki sürücüden herhangi bir ünlem falan gözükmüyor,doğru çalışıyor gözüküyor ama ses cızırtılı çıkıyor daha sonra kesiliyor.
    daha önce win98 de ses le ilgili bi sorunum olmuyordu.
    anakartın cd sinin içinde ki ses sürücüsünü yüklüyordum,çok güzel çalışıyordu.

    sistemim:
    p3 1000mhz
    32 mb ekran
    128 ram
    VIA ONBOARD SES KARTI.
    yardımınız için sağolun..............



    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    211 Mesaj
    Merhaba. Eğer internetten güncel sürücüleri indirirsen sorunun çözülebilir. Bir de aygıt çakışması olabilir. Onu da kontrol et. Kolay gelsin
    |
    |
    _____________________________
    [[AMD Athlon X3 440_2x2GB DDR3 GSkill RAM_Seagate 250GB SATAII_1GB HIS HD5750_Creative Audigy 2ZS Platinium Pro_ Creative THX Gigaworks S750 7.1 Hoparlör]] ve de [[MSI VR320]].
  • Yüzbaşı
    519 Mesaj
    ses kartınıın son versiyonlarını yükle via4in1 yükle, birde anakartının xp için bios update i varmı bir kontrol et belki ses kartı için bios güncellemesi çıkmıştır
    |
    |
    _____________________________
    MOMENTUM İNTERNET CAFE
    KONYA/EREĞLİ
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
google reklamları
üniversite
son dakika
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,125
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.