Şimdi Ara

XP de Gizli Dosyaları Açamıyorum ! . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizli dosya ve klasörleri göster diyorum.Uygula--Tamam dedikten sonra kendi otomatik geri kapatıyor.Format çektim düzelmedi.Nasıl düzeltebilirim ?

• bildiğim kadarıyla bu olaya amvo adlı bir virüs neden oluyor.google yaz bununla ilgili bilgiler çıkar
  • Google'dan "gizli dosyalar gözükmüyor" diye bi arat bakalım,bazı çözümler var burda.
  • Trojan vardır ben sana pm den gerekli bilgiyi yollıyıcam
  • amvo virüsü var buyuk ihtimalle pc inde dracula antivürüsler taratırsan gizli dosyaları görebilirsin
  • http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3-5 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açılacaktır. sorun halledilmiş olması gerekir

2-başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın.
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
    ve
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
    "ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın)
    ayrıca
    HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ içinde bulunan
    MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.