Gizli dosya ve klasörleri göster diyorum.Uygula--Tamam dedikten sonra kendi otomatik geri kapatıyor.Format çektim düzelmedi.Nasıl düzeltebilirim ?
bildiğim kadarıyla bu olaya amvo adlı bir virüs neden oluyor.google yaz bununla ilgili bilgiler çıkar
Google'dan "gizli dosyalar gözükmüyor" diye bi arat bakalım,bazı çözümler var burda.
Trojan vardır ben sana pm den gerekli bilgiyi yollıyıcam
amvo virüsü var buyuk ihtimalle pc inde dracula antivürüsler taratırsan gizli dosyaları görebilirsin
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3-5 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açılacaktır. sorun halledilmiş olması gerekir
2-başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak ) ve [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın) ayrıca HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ içinde bulunan MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz