dün xp kurdum proğramlar, driverler ve xp güncellemeleri hepsi bitmişti. bugün bilg.açmak istediğimde ekrana yanıp sönen imleç geliyor ve o şekilde kalıyor. güvenli kipten xp yi açabiliyorum fakat normal bir şekilde çalıştıramıyorum. sistem geri yüklemede başlıyor fakat devam edemiyor. lütfen yardım edin
Sistem açılışında post ekranından sonra F8'e bas karşına gelen seçeneklerden VGA modunu etkinleştir'i seç. Sorun çözülecektir.
İyi çalışmalar.
quote:
Orjinalden alıntı: elma030405
Sistem açılışında post ekranından sonra F8'e bas karşına gelen seçeneklerden VGA modunu etkinleştir'i seç. Sorun çözülecektir.
İyi çalışmalar.
bu faydalı olacaktır birde sormak istediğim bir şey var konuyu açan arkadaşa acaba
service pack 2 güncellemesi yaptınız mı? ben bir kaç kez yaptıktan sonra aynı sorun ile karşılaşmıştım da bunu merak ediyorum acaba bizim sistemde mi problem var..
teşekkürler
güvenli kipte açıldığına göre normalde çalışan g.kipte çalışmayan bi uygulama veya driverde sorun var demektir. benim aklıma ilk ekran kartı geldi. güvenli kipte ekran kartının driverini kaldırarak başla bence. sonra diğer driverleri de deneyebilirsin. bi de antivirüs gibi programlar etkileyebilir. bunları da kaldırmayı deneyebilirsin. tüm başlangıç menülerini kaldırmak istersen: başlat/çalıştır aç msconfig yaz startup(başlangıç) tıkla açılan sayfada disable all(hepsini kaldır) ı tıkla uygula kapat başlangıç öğelerin kaldırılacaktır bi de ole dene istersen