DataSet dt = new DataSet(); dt.ReadXml("c:\\XML.xml"); dataGridView1.DataSource = dt.Tables[0];
yaparak datagrid e aktarıyorum.Hersey guzel.Sorun ise butona tıkladığımda datagrid e ,datagridde bulunanların altına yeni bir satır ekleyerek belirtilen yazıların alanlara yazılmasını istiyorum.nette arastırıyorum ancak ne oldugunu anlamadıgımdan
DataRow yeni = dt.Tables["buradaki isim XML deki tablo adımı"].NewRow(); yeni["ad"] = "C Kisi"; yeni["soyad"] = "C Soyad"; yeni["meslek"] = "C Meslek"; dt.Tables["buradaki isim XML deki tablo adımı"].Rows.Add(yeni);
Buradaki kodları anlamadıgımdan netteki arastırmalarımdan yazdım,ama tabi olmadı.Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. diyor.
Bana bunun nasıl çalışabileceği konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar varsa memnun olurum.Tesekkurler.
"oradaki isim XML deki tablo adınız"ı değiştirip "table" ya da 0 ile deneyiniz isterseniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme