Şimdi Ara

xk3y yani x360key ile ilgili bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalkor -- 14 Ağustos 2013; 12:38:23 >

• orjinalden şaşmaaaaa
  • http://www.youtube.com/watch?v=vskd3GEGdzc

Çoğu oyunları hem online hemde ofline oynayabiliyorsun.
    Online oynamak için üyelik alman gerekiyor ama ve kayıs sadece online için yapılıyordu sanırım
  • yeni üretimlerde, senin garantili cihaz da dahil xkey için rgh ile dvd keyi alınır. yani kasası açılır, içine lehimlerle çipler takılır ve bilgisayar programlarıyla yazılımı kurcalanır. kısacası senin garanti yalan olur. dvd key alındıktan sonra anakarta yapılan tüm işlemler orjinaline döndürülür, o konuda sıkıntı olmaz. ayrıca xkey öle bozulacak bi cihaz değil.
  • ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar...
  • Bu tip konuları bu forumda konuşmak ve yardım etmek yasak arkadaşlar bilginize
  • zaten adam fake hesap alıp soruyor ana hesabı banlanmasın diye olanda bizim yardım sever arkadaşlara oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok özür dilerim bilmeden bir hatam olduysa, foruma yeni üye oldum ve bu hesap fake değil kendi hesabım. bu tür konuların yasak olduğunuda bilmiyordum, yoksa kimseye bir olumsuzluk yaşatmak istemem. eğer yaptığım form kurallarına uygun değilse yönetimden özür diliyorum ama konuyu nasıl sileceğimi bilmiyorum, konuyu silebilirmisiniz lütfen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.