Şimdi Ara

xiomi mi band 3 mü galaxy gear fit r350 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi forumlar.. akıllı bileklik almayı düşünüyorum bu konuya yeniyim mi band 3 mü önerirsiniz yoksa galaxy gear fit r350 mi?

    spor için değil günlük hayatta bildirim gelsin adım saysın güzel dursun şeklinde kulanıcam mi band 3 yeni çıktı gayet çok satan bir cihaz fakat gear 3 hem amoled ekran lişiseleştirilmeye daha yatkın daha şık bir cihaz. Kafama takılan bu cihaz 2014te çıktı telefonlardaki gibi güncelleme almazmı sorun yaşanırmı şuan alınırsa? s9 plus kulanıyorum uyum sağlarmı ? hangisini tavsiye edersiniz?

    Uzak olduğum bir konu olduğu için fikirinizi almak istedim şimdiden sağolun...



  • kimse cvp vermemiş.Bende şuan gear fit 1 kullaniyorum gayette işimi görüyor ama mi band 3 almayı düşünüyorum.Mi band 3 daha kibar ozellikleri çok.Gear fit ise amoled ekran iyi kötü resim saat falan koyabiliyorsun biraz kaba kaldı günümüzde tabi.Gear fit 1 kullanan satip mi bant 3 alip memnun kalan varsa tavsiye ve fikirlerini bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Band 3 sadece kibar bir aksesuardır. Gear Fit serisi ise akıllı saat fonksiyonlarına sahip bir cihazdır. Daha komplikedir. Bildirimleri görürsünüz. Müziğinizi kontrol edersiniz. Bence bu versus'un tartışmasız lideri Gear Fit.

    Ama iki cihazın da olumlu yönleri var tabii. İkisi de akıllı saat değil. Bunlar yerine Amazfit Pace çok daha mantıklı bir tercih olabilir.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Gear fit2,gear s2 ve son olarak gear s3 kullanmiştim.Sonra gear s3 ü cazip bir tablet takasiyla verdim.Sonra gerçekten bir boşluk oldu bari işimi görecek bir bileklik alayim dedim arkadasimda gear fit görünce hoşuma gitti. Arayışa girdim ve letgodan 85tl gibi uygun bir rakama gear fit aldim.Valla gear s2 deki bir cok işlemi yapabiliyorum bu kadar beklemiyordum.Yine bugün meraktan 85tl ye bir iki ufak cizikli mi band 3 aldım.ikisini karsilaştirma firsati bulunca sizin yorumunuza %100 katiliyorum.Mi band akilli bileklik gear fit akıllı saat gibi.Mi band 3 gear fit in yaninda oyuncak gibi kaldı.Uzun şarj hafiflik ve kuçüklük icin mi band.Renkli ekran daha gösterişli daha işlevsel ozellikler icin gear fit bence.Biraz daha kullanayim ama izlenimlerime göre mi band gider gear fit kalır gibime geliyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.