Şimdi Ara

XIN Coin | İnfinity Economics Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Infinity Economics Nedir?



    Bu yazımda sizlerle Infinity Economics ve Infinity Coin (XIN)’den bahsedeceğim. Bitcoin’in 2011 yılından itibaren sağladığı kazanç fırsatını kaçırmış olup, ” Keşke zamanında bitcoine yatırım yapsaydım.” şeklinde düşünen herkesin bu yazımı dikkatle okumasını ve karşılarına sürekli yeni fırsatlar çıkabileceğinin ve doğru kişilerin, doğru yönlendirmeleriyle büyük kazançlar sağlayabileceklerinin bilincinde olmasını istiyorum.

    En baştan başlayacak olursak,

    Bitcoin 2009 Yılında Satoshi Nakamoto tarafından icat edildi ve dünyanın ilk kripto parası olarak tarihe geçti. Çıktığı günden bu yana arkasındaki teknoloji ile her gün değer kazanan Bitcoin 0.004 dolar gibi bir değerden başlayıp günümüzde 1300 dolara kadar değer kazandı.

    Açık kaynak kodlu olarak yayınlanan bitcoin yazılımı, bazı girişimcilerin de ilgi odağı oldu. Bu yazılım sayesinde yeni kripto paralar üretildi ve kripto paralardan birisi popülerliği Bitcoin’den sonra gelen Ethereum. 1 Ethereum 11 dolar civarı değerden günümüzde alınıp satılıyor.

    Çoğu coin, popülerliği yakalayamadı veya arkasında geliştirilmiş bir teknoloji, büyük bir kitle ve pazara sahip olamadıkları için yok oldular.

    Binlerce coin arasından Ethereum gibi bir kaç coin piyasada tutunmayı başardılar. Ethereum’un Bitcoin’den sonra gelen ikinci popüler coin olarak görülmesinin sebebi ise piyasaya çıkarken yaklaşık 4 bin kişilik bir topluluk tarafından destekleniyor olması. Arkasındaki Blockchain teknolojisi gereği bir coinin sahibi tek bir kurum ya da kişi olmayıp, onun alım satımını yapan destekleyen topluluk tarafından sahiplenilir. Bu topluluk ne kadar büyükse coin o kadar değer kazanır ve coinin değerinin büyük olması yeni yatırımcılarla beraber topluluğunda büyümesi anlamına gelir.

    Bugün Almanya başta olmak üzere Türkiye dahil bir çok Avrupa ülkesinde büyük bir heyecan yaratan Infinity Economics coini üst sıralarda yerini almak için geliyor.

    Infinity Economics, günümüz şartlarında en gelişmiş ve geliştirilmeye açık olan Blockchain teknolojisini kullanarak diğer coinlerden farkını da bir kez daha vurgulamıştır. Infinity Economics en güncel, en modern altyapıya sahip olan bir kripto para birimi ve ödeme sistemidir. Bünyesinde birçok özelliği bulundurmaktadır.

    Infinity Economics’in Bitcoin’e Göre Avantajları



    Bitcoin ile sadece para transferleri yapabiliyorken, Infinity Economics’in sağladığı blockchain teknolojisi sayesinde para transferlerine sadece alıcı tarafından okunabilecek kriptolu mesajlar da gönderilebiliyor. Para transferlerinin yanı sıra; Smart Contracts dediğimiz şirket hisseleri, isim hakları, patentler üyeler tarafından alınıp satılabiliyor, bağımsız ve güvenli oylamalar yapılabiliyor.

    Ethereum arkasında 4.000 kişilik topluluk tarafından desteklenerek tutunmayı yanında da istikrarı getirmeyi başardı. Blockchain 2.0 teknolojisiyle desteklenmiş 28 bin kurucu üye tarafından finanse edilmiş, ve şuan 100 bine yakın kişiye wallet sağlayan Infinity Economics’in çok daha büyük bir başarı yakalacağı, piyasa değeri birkaç hafta sonra 3-4 doları bulacağı, bir yıl içerisinde ise 40 dolar civarı bir değer alacağı ön görülüyor.

    Infinity Economics’in Piyasa Değeri Kaç Dolar? Kaç Euro?

    Şuanda üyeler arasında 1 doların altında alınıp satılan Infinity Economics coini birçok yatırımcının dikkatini çekmiş durumda. Şuan Sisteme üye olarak, üyelerden coin almak isteyen binlerce yatırımcı büyük bir arz oluşturuyorlar.

    kaynak:Coinmerkezi.org http://coinmerkezi.org/







  • nasıl ki şimdi kafamızı duvarlara vuruyoruz keşke 2010 yılında 100 liralık bitcoin alsaydık şimdi milyarderdik diyoruz. Bunu tekrar dememek için fırsat desenize
  • kaptantulun kullanıcısına yanıt
    Ben aldım geçenlerde 5350 adet 50$ falan yaptı. 0,015$ gibi komik bir rakamdı. Şuanda 0,019$ oldu. Coingather diye bir borsada da işlem görmeye başladı. İşlem hacmi düşük bir borsa ama sonuçta önemli diyebiliriz. Bende ilerde keşke dememek istiyorum ve girdik bakalım hadi hayırlısı.
  • energiger E kullanıcısına yanıt
    50$ hic birsey degil valla. Bugun 50 dolari nereye harcamiyoruz nerelerde ne paralar batirmiyoruz ki?

    Batiracak degil ama cikarsada saglam cikaracak birsey. 50-100 dolar elime ne gecerse niyetim var ufaktan ufaktan toplamak gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu coini nereden nasıl alabiliriz. Link atabilecek var mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarinizi bekliyorum daha önceden hiç kripto para satın almadım nelere dikkat etmem lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendensöylemesi B kullanıcısına yanıt
    İnifinitycoin.exchNge den alabilirsin. Bi iki borsayada giris yapti diye biliyorjm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coingather c-cex ve infinity.exchance den alabilirsiniz coincapmarket den sitesini de inceleyebilirsiniz Proof of Stake ile çalışıyor yani 100 bin adet elinizde varsa günde %5 veriyor lease yaparsanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lease nedir acaba bilgi alabilirmiyim. Nasıl yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dersiniz bu coin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.011,0.016 dolar arasinda seyrediyordu gecen haftalarda simdi ise 0.026 dolar seviyelerinde. %100 artmis durumda suanda duragan bi pozisyonda. Herhalde inis cikislar olmazsa bu seviyelerde kalir bi sure.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar yeşillenir sanırım yakında.. Araştımalardayım bakalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: energiger

    Ben aldım geçenlerde 5350 adet 50$ falan yaptı. 0,015$ gibi komik bir rakamdı. Şuanda 0,019$ oldu. Coingather diye bir borsada da işlem görmeye başladı. İşlem hacmi düşük bir borsa ama sonuçta önemli diyebiliriz. Bende ilerde keşke dememek istiyorum ve girdik bakalım hadi hayırlısı.

    Hocam ilerleyen durumda portakallı ördekler yağacak size herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.