Şimdi Ara

Xilence XP800 güç kaynağı video incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcılar sistem toplarlarken artık güç kaynağı seçimine de en az diğer sistem bileşenlerinin seçiminde olduğu kadar önem vermek zorundalar. Zira hızlı ve performanslı bir PC demek, güç tüketimi de fazla bir PC anlamına geliyor. Sistem bileşenlerinin sağlıklı çalışabilmesi ve ileride ki sistem güncellemelerinde sorun yaşanmaması için güç kaynağı seçimi önem taşıyor.

Bu videomuzda fiyat / performans oranı bir güç kaynağı arayanları mutlu edebilecek bir ürünü; Xilence marka XP800 Gamer Edition 800watt lık güç kaynağını inceliyoruz.

Xilence XP800, sahip olduğu teknik özellikler ve gürültü seviyesi ile fiyat / performans oranı iyi bir güç kaynağı. 135mm lik fan boşta 1300RPM yük altında ise 1400RPM hızda dönerken rahatsız etmeyen bir gürültü oranına sahip.

Teknik Özellikler :

Güç çıkış değerleri :

• +3,3V = 28A, +5V = 32A, 4x +12V = 18A, -12V = 0,5A, +5VSB = 3A

Güç çıkış bağlantıları ve sayıları :

• 1x 20+4Pin Anakart bağlantısı, 2x 4 Pin Flopy disk bağlantısı, 6x 12v Molex güç bağlantısı, 4x SATA disk bağlantısı, 4 adet 6 Pin PCIe bağlantısı, 1x 4+4 12v anakart bağlantısı.

Fiyat bilgisi için :

Sayfanın Linki : http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=x01

• + Fiyat / performans ürünü

- Tak çıkart kablo mevcut değil.
    Amd Fx 8320 4.2 Ghz | Msi 970 Gaming | Corsair Vengeance Pro 2*4 GB 2133 Mhz | Sapphire R9 380 4GB Nitro | Memoright 120 GB SSD | 2 TB WD Purple | Ocz Fatality 550W | Lg W2243S | Sony Xperia X Compact Beyaz | Sony SLT a37 | 18-55 | Sony 50mm 1.8 | Tamron 70-300
  • adını şu anda hatırlayamadığım Türkiye'de bilinmeyen ama dünya çapında bilinen server PSUsu üreten bir Alman şirketin yan ürünü o yüzden kalitesi güzel bi PSU....şahsen sisteme kurup çalıştırmasam da elime alıp inceleme şansım oldu...uygun fiyatta yüksek güç isteyen kullanıcılar için ideal bi PSU
  • inceleme 1:05 dk dan sonra donuyor pause yapıp tamamının yüklenmesini bekliyorum ama düzelmiyor
  • artic cooling pwm paylaşımlı fanların video incelemesini yapmanızı bekliyorum
    Conreo 6400 2.1@3.8(max) With WaterCooling || Dfi Rd600 || Team Xtreme 2*1 gb ddr800 || Palit 7600Gs Sonic || Seagete 160gb sata2 + 80gb ide || Cm Stacker|| Asus Sata Dwd-Writer || Zalman MFC1 Fan Controller ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

inceleme 1:05 dk dan sonra donuyor pause yapıp tamamının yüklenmesini bekliyorum ama düzelmiyor

Tarayıcınızın temp klasörünü boşaltıp kapatıp tekrar siteyi açıp bir kez daha deneyin. Şimdi tekrar kontrol ettim video sorunsuz bir şekilde seyredilebiliyor...

daha net bilgiler verebilr sanirim...

bu arada mesut ellerinize sağlık

Orjinalden alıntı: ozee2505

birde feno incelese şu psuyu

Xilence marka psu lar nedir ne değildir, evrenshop bunları ithal ettiğinden bu yana psu konu başlıklarına yazıyorum, bu güne kadar kimse net bi bilgi veremedi, en son çizgi elektronik sahibi niyazi beyin (niyazi saral) açtığı psu test1 konu başlığında bu markanında bi sonraki incelemede elden geçirilmesi gerektiğini yazmıştım. kendisinen bi cvp gelmedi.
    bu ve benzer incelemeler çok gerekli, zira psu nun fiyat performans ürünü kolay kolay olmuyor, voltaj dalgalanmaları, düşük voltaj gibi durumların sıkça yaşandığı ülkemizde iyi bi psu şart.

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

birde feno incelese şu psuyu

Xilence marka psu lar nedir ne değildir, evrenshop bunları ithal ettiğinden bu yana psu konu başlıklarına yazıyorum, bu güne kadar kimse net bi bilgi veremedi, en son çizgi elektronik sahibi niyazi beyin (niyazi saral) açtığı psu test1 konu başlığında bu markanında bi sonraki incelemede elden geçirilmesi gerektiğini yazmıştım. kendisinen bi cvp gelmedi.
    bu ve benzer incelemeler çok gerekli, zira psu nun fiyat performans ürünü kolay kolay olmuyor, voltaj dalgalanmaları, düşük voltaj gibi durumların sıkça yaşandığı ülkemizde iyi bi psu şart.

aslında yurt dışında bazı modelleri tavsiye edilmiyor!!!

bazı modellerine ise LC power dengi deniyor

ama önde gelen psu uzmanlarının(jonny gibi) bu markayı inceleyenine rastlamadım!!!

• xilenceın 480watlık olanı epey uygun bir fiyatta. almayı düşünüyordum ama ne olduğunu bilmediğim için bekliyorum hala. bluestorm alacam onun yerine ama o da çok pahalı o kadar da pahalı birşey lazım değil...
  • inceleme güzel olmuş. Teşekkür ederim. Zaten artık gereken güç tüketimlerinin artmasıyla kaliteli bir güç kaynağı almak şart oldu. Ekran kartı, 3-4 adet hdd, işlemcii 2-3 adet dvd okuyucu-yazıcı derken artık günümüzün dandik güç kaynakları bunları kaldıramıyor. Eskiden kasa güç kaynağı denilince toplama pc alınırken en ucuzu tercih edilirdi. Ama şimdi öncelikli parçalar arasına yerleşmeye başladı

http://www.matbe.com/articles/lire/342/comparatif-de-105-alimentations/page124.php

burda aynı serinin 600w olanı incelenmiş ve 5 üzerinden 1 yıldız almış sanırsam lc-power ayarında bi psu gibi geldi bana şahsen.. psu hakkında 600w değeri gerçekçi değil denmiş..

bu arada test tablosunda 12v kanalında 12.9 mu gösteriyor bna mı öyle geldi..eğer 12.9 ise baya kötü bi değer olması lazım ki bunu ortalama 600w çekerken vermiş 750w falan çeksen kim bilir nasıl voltaj vericek (11.4-12.6 aralığını aştığı zaman riskli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 11 Haziran 2007; 13:16:04 >

• @Alienlord

Dikkatiniz için teşekkürler 12,09 volt olacak fakat tabloya yanlış yansıtılmış değer.

video inceleme olmuşken bunların olması çok amatör gözüküyor...

AYrıca video incelemeler kanımca daha kötü daha az içerik oluyor
    HP OMEN 17 AN005NT/SAMSUNG C9 PRO/HIDIZS AP80-FIIO F3/LINX VISION 8
  • Bu arkadaşın verimliliği yüzde kaç acaba?
    Asus TA 250 Logitech Z-5500
  • güzel inceleme olmuş tşk
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.