Şimdi Ara

XILENCE 750W XP750 CS.R3 Güç Kaynağı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Page not found – JonnyGURU.com
    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=153

TechPowerUp
    Corsair HX850 V2 850 W Review
    http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/HX850_V2/6.html

Daha fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum artık. Kendim asla 80 plus testindeki 12V değerine göre PSU seçmem ve buna göre tavsiyede de bulunmam. Onu doğru kabul edenler kendini kandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 20 Ocak 2013; 14:08:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

www.jonnyguru.com
    Page not found – JonnyGURU.com
    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=153

TechPowerUp
    Corsair HX850 V2 850 W Review
    http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/HX850_V2/6.html

Daha fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum artık. Kendim asla 80 plus testindeki 12V değerine göre PSU seçmem ve buna göre tavsiyede de bulunmam. Onu doğru kabul edenler kendini kandırıyor.

Verdiğiniz linkteki testlerde zaten benim haklı olduğum bir kez daha doğrulanıyor. 12v kanalı ful yükteyken diğer 3.3v ve 5v kanalında akımda dahi yok bu da o bilgisayar çalışmaz demek oluyor çünkü anakart sadece 12v üzerinden beslenmez bunu anlayın artık. Linkini verdiğiniz testler sadece güç kaynağının sınırlalarını kanalların ayrı ayrı zorlanmaları üzerine yapılmış ama evdeki bilgisayarlar böyle birşey yapamıyacakları için defalarca söylediğim gibi 80plusun testleri gayet gerçekçi ve sağlıklı testler.

• aynısından aldım geçen hafta inventustan çok sesli aşırı derecede rahatsız ediyor benim powerda sorun var heralde inventusa geri vericem haftasonu yenisini alıcam
  • arkadaşlar merhaba,

benim sorum olacaktı ,bende dün aldım bu güçkaynağını ancak dedektör ve fan bağlantısı için girişler var bunları anakartta hangi girişe takıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curse77

arkadaşlar merhaba,

benim sorum olacaktı ,bende dün aldım bu güçkaynağını ancak dedektör ve fan bağlantısı için girişler var bunları anakartta hangi girişe takıyoruz.

Fan girişlerini anakarta takmıyorsun direk fana takıyorsun. Sensör kablosunu anakartta pwm kontrolü olan fan girişine bağlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Orijinalden alıntı: curse77

arkadaşlar merhaba,

Fan girişlerini anakarta takmıyorsun direk fana takıyorsun. Sensör kablosunu anakartta pwm kontrolü olan fan girişine bağlıyorsun.

anladım hocam çok sağolasın
  • Konu başlığı yanlış güç kaynağı incelemesi böyle olmaz. Sizinkisine kullanıcı görüş ve değerlendirmeleri diye başlık atılabilir.
  • Konu hort uk testi sonucu psu iki buçuk yıldır kusursuz şekilde çalışıyor şuan sistemde gördüğüm maksimum değer 597 watt psu banamısın demiyor fanı maksimum 1160rpm e çıkıyor ve halen ılık gerçekten başarılı bir psu yapmışlar. Sadece ilerde bir upgrade planım var eğer ikinci 280x ile cf yaparsam güç kaynağım yetmeyecek o zamana kadar aynen devam
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende 2 yıl önce bu güç kaynağından aldım. Hala sorunsuz olarak kullanmaktayım. Şimdiki sistemim;

● ASUS Maximus VII Hero
    ● Intel Core i7 4790K
    ● Noctua U12S
    ● GSKILL RipjawsX 8GB DDR3 2133MHz
    ● MSI GTX 970 Twin Frozr V

Bu sisteme ek olarak 1 adet daha MSI GTX 970 düşünüyorum. Baya bir araştırdım ama gerekli bilgileri bulamadım. PSU konusunda uzman olmadığım için de sizlere danışmak istiyorum.

Bu güç kaynağı, 2 adet MSI GTX 970 kaldıracak güçte mi?
  • 12 volttan 32 amper guc veriyor cok iyi bir deger, bende suan 550w moduler olanından alıcam.
  • Konu baya bi hort Psu yu yakın zamanlarda satın almışız maşallah halen saat gibi çalışıyor, voltajlar olması gerektiği gibi sistemde en ufak sorun yok fanıda halen oldukça sessiz çalışıyor.
  • Sanırım benimki artık sistemi besleyemiyor. Çift modül ram taktığım an sistem açılmıyor. Anakart değiştirdim, ekran kartı değiştirdim, işlemci değiştirdim farketmedi. İkinci ram i taktığım an sistem asla açılmıyor, 2 farklı anakartta ram ışığı kırmızı yanıyo.

8 sene hizmet etti ömrü oldu sanırım artık :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.