Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xigmatek Centauro 800W 80 Plus Bronze Satın Al 27 Ekim 2019 15:19 1 1 Xigmatek Centauro 800W 80 Plus Bronze 2014 senesinden beri sorunsuz kullandığım power boşa çıktı. Bu yüzden satıyorum. Temiz üründür. Kasa temizliğimi ayda 1 yapan biriyim. Tüm kablolar aksesuarlar eksiksiz. Vatan bilgisayardan almıştım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Seagate Barracuda 1TB 7200RPM [SATILDI] Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG [SATILDI] Steelseries Arctis Prime (Arctis Pro Sürücüsüne sahip 3.5mm Hi-Fi sertifikalı Kulaklık)
Güncelleme, yolladığım arkadaş bazı sebeplerden ötürü ürünün parasını yollayamayacağı için ürünü bana yeniden kargolayacak bu nedenle ürün yeniden satışta. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Seagate Barracuda 1TB 7200RPM [SATILDI] Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG [SATILDI] Steelseries Arctis Prime (Arctis Pro Sürücüsüne sahip 3.5mm Hi-Fi sertifikalı Kulaklık)
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Seagate Barracuda 1TB 7200RPM [SATILDI] Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG [SATILDI] Steelseries Arctis Prime (Arctis Pro Sürücüsüne sahip 3.5mm Hi-Fi sertifikalı Kulaklık)
quote:Orijinalden alıntı: DoCuMenTSÜrün tarafımca alınmıştır. Artık DH Şu referans isteğini gönderir misin ? :)Desteğe yazdım arkadaşlara iletiyorum demiş Admin bakalım ne olacak. Yeni konu açıp mı denesek acaba? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Seagate Barracuda 1TB 7200RPM [SATILDI] Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG [SATILDI] Steelseries Arctis Prime (Arctis Pro Sürücüsüne sahip 3.5mm Hi-Fi sertifikalı Kulaklık)