Şimdi Ara

Xigenonda mage dayanışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antikoxper magelerle ölümüne kankayıq. Xigenonda sağlam , koxp kullanmayan, ks yapmayan dayanışma ve yardımlaşma isteyen tüm arkadaşlar bekleriz ss aşağıda.
    http://img170.imageshack.us/img170/4879/reererpb7.th.png

• cok büyük dayanışma

resimde okadar küçük
  • Resim cok Büyük .
  • Ew Mi Dönüyonuz ?
  • konu büyük ama resim küçük
  • http://img170.imageshack.us/img170/4879/reererpb7.png

oyuna girebilsem ben gelirdim mageyle ama...
  • Aaaa ben de varım.
    savomajere
  • millet size bişi diyim mi o trakyabirlik clanınında bi rogue ve bi varioru koxpla kasılırken gordum hatta varior bana sende koxp varsa bana uruk tron gorewini yapar mısın bile dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

millet size bişi diyim mi o trakyabirlik clanınında bi rogue ve bi varioru koxpla kasılırken gordum hatta varior bana sende koxp varsa bana uruk tron gorewini yapar mısın bile dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

millet size bişi diyim mi o trakyabirlik clanınında bi rogue ve bi varioru koxpla kasılırken gordum hatta varior bana sende koxp varsa bana uruk tron gorewini yapar mısın bile dedi

Valla ben o klanda asist im.Bir başkan bir de ben varız.Gerisi genelde lvl different olduğu için party olmuyor diye aldığımız adamlar.Öyle kalmışlar.Yoksa dediğim gibi ben klanda asisitim ama 3-4 üyeden başka üye tanımıyorum.Eğer koxp de gördüysen dediğim gibi olan elemanlardandır.

Uruk tronu daha ben yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 28 Nisan 2007; 17:51:38 >

• +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: exselans562

cok büyük dayanışma

resimde okadar küçük
  • abi resim cok büyük wood staafın ateşlerini sayabilyom
  • bende katılabilirmiyim size x te asasinim 50 lvl
  • üzele ama resim üzer :D
  • Resim küçük olmuş,herkes söylüyor.Aslında link olarak bir arkadaş büyük halini vermiş ama ben koyuyum bari.

Xigenonda mage dayanışması
  • cidden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.