Evet TigerShoT benimdi. 62 Level Warrior +8 Raptor +7 Chitin setim felan fulan ile 2200 yaklaşan bir AP vardı charda. Itemlarım çalındı daha sonra ban yedi 999 gün. Ama sanırım istediğim zaman açtırabilirim charı.
LoveShoT eski Zicanzee dir. Sağolsun sahibi bana hediye etti. Char 61 lvl idi. Bizlere bug çı diye diyenlere de küpe olsun bir ara 60 %50 ye felan düştü towerlara yatmaktan. Şu anda yine 61 ve 62 ye kadar lvl kasılacak daha sonra 62 den sonra yani level için oyuna girmeyecek pek. Sadece PK yapacağım o char ile.
savaşa giremedim almadı beni içeri
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
savaşa giremedim almadı beni içeri
ben unutmuşun sawaşmı wardı
quote:
Orjinalden alıntı: OverTech
bug la hava atan kişi e başka ne denir
Ne bugu laa Bir şey biliyosan söyle bilmiyosan lütfen sus.
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
Evet TigerShoT benimdi. 62 Level Warrior +8 Raptor +7 Chitin setim felan fulan ile 2200 yaklaşan bir AP vardı charda. Itemlarım çalındı daha sonra ban yedi 999 gün. Ama sanırım istediğim zaman açtırabilirim charı.
LoveShoT eski Zicanzee dir. Sağolsun sahibi bana hediye etti. Char 61 lvl idi. Bizlere bug çı diye diyenlere de küpe olsun bir ara 60 %50 ye felan düştü towerlara yatmaktan. Şu anda yine 61 ve 62 ye kadar lvl kasılacak daha sonra 62 den sonra yani level için oyuna girmeyecek pek. Sadece PK yapacağım o char ile.
hocam benim ya benim charı kasmamdada yardım ediyor
arkadaşlar sanırım bir iki haftaya kadar x te dlw charı açıyorum özkan abimle konuştuk fp +7 set sb +8 yapsan yeter dedi tabi takılarda var şöyle bir kaç tane +7 bir kaç tanede +6 takı falan olsa x te bu bana kaça patlar
quote:
Orjinalden alıntı: numand
arkadaşlar sanırım bir iki haftaya kadar x te dlw charı açıyorum özkan abimle konuştuk fp +7 set sb +8 yapsan yeter dedi tabi takılarda var şöyle bir kaç tane +7 bir kaç tanede +6 takı falan olsa x te bu bana kaça patlar
oo sende bise katılıon yani lunarda seni kesmek hoş olcak
maradonda konurus
Bu kadar abartmayın.. Bu sadece bir oyun.. Keyfini çıkarın... Saygılar...
schiz0phren MUAHUAHuahu 2 hp damage ile kesemedin beni hEHuHEUeh
eminim çok üzülüosundur
2 hp fazla vursan sen yatırcaktın beni foruma koyucaktın resme [:(
oo sende bise katılıon yani lunarda seni kesmek hoş olcak
maradonda konurus
lunara gelirsem kesersin DLW charı olcak o şu fiyatları söyleyin pls
Bu arada xHeLL için internet sitemizin yapımına başlanmıştır. Ayrıntıları yakında bildereceğiz.