21.8.2007,Bu sabah saat 8:30 gibi kasmak için x1 eslanta gittim.Paramun slot ları dolu idi bende ds party bakmak için ds slot una gittim.Gittiğimde ds slotun da talos çıkmıştı hemen 2 tane priest aldım.Bu priest lar (legendz den 4Tracy)diğeride PaTRioTPriesT idi.Her neyse kesmeye başladım ben talos u(Buyrun buda ss) http://img481.imageshack.us/img481/2537/talos2iz5.jpg
Talos un %10 hp si kala bu 4Tracy denen priest party den çıktı.Etrafıma şöyle bir baktım justice ve spartan ve legendz clanından,::3N3S::,Brahms,GhostEvil gelmişler.Her neyse ben kesmeye devam ediyorum 1 tane priest ile,sonra heal im kesilmeye başladı hp em 2k lara kadar düşer oldu arkama bi baktım ds çekmişler priestin yanına 2-3 tane ve trade atıyorlar priest a bende yattım tabi(Buyrun buda ss)
Bir drop için herşeyi yapar bu adamlar eziklerin en üstüdür. Kolu götü yanar ama insanlık namına bi şey kapamamışlardır. K.i.b. fazla da kafana takma. Yeri gelince gerekeni yaparsın olur biter.
quote:
Orjinalden alıntı: hondaci9
Bir drop için herşeyi yapar bu adamlar eziklerin en üstüdür. Kolu götü yanar ama insanlık namına bi şey kapamamışlardır. K.i.b. fazla da kafana takma. Yeri gelince gerekeni yaparsın olur biter.
sağol
al işte adamın bitanesinin kolluğu ayanıyo ama insanlıktan nasibini alamamışlar.ayıp yaa
quote:
Orjinalden alıntı: No0dEL
al işte adamın bitanesinin kolluğu ayanıyo ama insanlıktan nasibini alamamışlar.ayıp yaa
sağol, yok canım eski pach de idi o artık tk talos u rougelarda çok rahat keser
Geçmiş olsun oyun iyice batıyo.
Bu arada siteye gönder diyen arkadaşlar için 2 sorun var;
1. KsC deiller
2.Resimlere baktığında belli olmuyo öle bir şey yaptıkları,dialoglarada inanmazlarsa
quote:
Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY
1. KsC deiller
2.Resimlere baktığında belli olmuyo öle bir şey yaptıkları,dialoglarada inanmazlarsa
ksc nasil yapiliyor bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nehaber
quote:
1. KsC deiller
oyundayken eksi(-) tuşuna basarsan oyunun yüklü olduğu dosyaya .ksc formatında bi resim kaydeder.- tuşu sağ üst köşedi tuş
oha napmıslar be coook ayıp etmısler humanlarda ole bı se olmuo human clanları badboyz fln cok ıı exp boss party e alıolar kıme duserse dussun dıolar ama gercekten ayıp etmısler bı daha onlara bu gozle bakmıcam ayıp
allahsız tosbagalar
quote:
Orjinalden alıntı: cdemirci
quote:
Orjinalden alıntı: nehaber
quote:
1. KsC deiller
oyundayken eksi(-) tuşuna basarsan oyunun yüklü olduğu dosyaya .ksc formatında bi resim kaydeder.- tuşu sağ üst köşedi tuş
sağol
Sinirim bozuldu Gidip bu clanların tüm üyelerini 4taşa 10kez kaldırmak istiyorum
baş çıkmıştır inş adamın kolluğu yapıyo yaptığı şeye bak gözünü hırs bürümüş insanların bu bazı insanlarda var napacan geçende pathosada savaşta komutanlardan biri yukardan yazıyodu iron belte db çekip clandan çıkan bilmemkime sadakam olsun diye var böyleleri yani
quote:
Orjinalden alıntı: Oripxnot
Sinirim bozuldu Gidip bu clanların tüm üyelerini 4taşa 10kez kaldırmak istiyorum
gecmis olsun bende adam bilirdim spartani bu arada seni hatirliyorum cz den bi aralar cook karsilastik BAYKURT hatirladinmi ve knightalone yle ayni clandayiz
quote:
Orjinalden alıntı: Mirage Dagger
gecmis olsun bende adam bilirdim spartani bu arada seni hatirliyorum cz den bi aralar cook karsilastik BAYKURT hatirladinmi ve knightalone yle ayni clandayiz