beyler ben xigenondayım okuldan ark. lar x de başlıolar aredream içn, bende 61 mage le kasıom onları ama bende ardream da takılma hastalığı hep olmuştur mage de nowa hırsından girmek istemedim bide master açınca imkansız oldu nese 40 oldu onlar bende yeni account açtım cafede 2 masa açtırıp kasıorum nese sorum şu
a)ben yeni acc de rogue/assas mı açam b) " " " warrior mu açam c)boşwer sen git mage le devam et
------------------------------------------------------------- 1)rogue açsam +1 reb. citin set - +1 reb. dual md idare edermi beni - takılarım ne olması lasım? 2)warrior açsam +1 reb chitin set - +1 reb. glave mi yoksa +1 reb. raptor mu (bilmiorum raptor takabilirmi hiç warrior oynamadım) takılarım ne olması gerek 3)dedimya sana mage le devam et
mage 61 olduundan np kasamıorum anca savaş da karşı tarafı basarsak o ara eziklerden Allah ne verdiyse... nese yardımcı olanlara teşekkürler
d şıkkınıda ekle ve ben d dıorum
xigenonu bırak ve git akarada char kas
tmm da arklarla kascaz diorum benm içmde warrior war ama
quote:
Orjinalden alıntı: sparrow_TR
tmm da arklarla kascaz diorum benm içmde warrior war ama
bak kardeşim sana şunu sölim warrior da can we mana dengesini kurarsan wariior oynaa
ama asas da mükemmellll..
warrior kasıorum assas da combo yla uuraşamam kombom iyi deil
quote:
Orjinalden alıntı: sparrow_TR
warrior kasıorum assas da combo yla uuraşamam kombom iyi deil
illa kombo yapcam die bi shard yok ....
warrior oynıcaksan mana we canı dengelemn lazım yoksa istediğin kadar item olsun hiç bişi yapaman