lvl i 60 üstü olan warrior lar yardımınıza ihtiyacımwar tabi kabul ederseniz Pelerin görevini yapmak istiyoruz ama hiç warriorı mız yok clanda yardım ederseniz seviniriz
Humanmısınız?
ewt human
BEYLER lvl 60 üstü rogerda olur insan lvl 60 üstü pelerin canawarını kesebileceğine inanan herkez olur
bende xgenondayım ama henüz 47 lvl assassian .
ripperTR
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
BEYLER lvl 60 üstü rogerda olur insan lvl 60 üstü pelerin canawarını kesebileceğine inanan herkez olur
ben de xigenonda human kasar hood um lvl 61 gelirim ama clana bağlı ismim aynen böle beni oyunda bulabilirsin !!! ::UnKnown::
60 üstü olursa çok daha iyi olur cumartsi günü yapmayı planlıyoruz
ozamana kadar yardım edebilecekle char ının ismini yazarsa we en çok hangi servera girdiğini yazarsa daha kolay buluruz
AGALARYA BENDE WARRİOR YARATCAM ORK XİGENON DA BENİ LÜTFEN LVL 60 ÜSTÜ ABİLER KASSIN 40 OLMAM LAZIM OLURMU KASCAK OLANLAR MSN:SİLVER_KİDNAPPED@HOTMAİL.COM
aLLahtan warrior değilim
YA A BİLER YA YARIDM ETMİCEKMİSİNİZ LÜTFEN YAA
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
aLLahtan warrior değilim
ama düşünsene 62 lwl warior hergün boss kovalardın
ben bikeresinde söyle bir topic okumuştum pelerin görevi için clana lvl 50 mi ne warrior alıyolar. bu adam orda öle öle 5mi-10 mu ne lvl düşüyo. sonra görevi bitiriyolar. bu adamıda clandan atıyolar. böyle bir hikaye vardı
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
aLLahtan warrior değilim
ama düşünsene 62 lwl warior hergün boss kovalardın
aHA bak bunu düşünmemiştim güzel fikir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme