Şimdi Ara

Xiaomi, yeni HyperOS hata raporunu paylaştı: İşte bilinen sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, yeni HyperOS hata raporunu paylaştı: İşte bilinen sorunlar
    Xiaomi, HyperOS kullanıcılarını etkileyen güncel sorunları içeren haftalık hata raporunu yayınladı. Rapor, en sık karşılaşılan hataları, geçici çözümleri ve geliştirme sürecindeki düzeltmeleri listeliyor. Bu hafta Xiaomi, yeni hata düzeltmlerine ek olarak birden fazla sorunun hâlâ inceleme aşamasında olduğunu açıkladı.

Xiaomi, yeni HyperOS hata raporunu paylaştı

Bu hafta çözülen sorunlardan ilki Xiaomi 15T Pro kullanıcılarını ilgilendiriyor. OS3.0.5.0.WOSEUXM beta sürümünde güncelleme paketinin indirilememesi, bildirim paketinin dosya hazır olmadan gönderilmesinden kaynaklanıyordu. Xiaomi, yükleme dosyasının artık erişilebilir olduğunu ve paketin sorunsuz şekilde indirilebildiğini açıkladı.

HyperOS yüklü tüm cihazları etkileyen bir başka hata ise Google Dialer uygulamasının mikrofon izni istemeye devam etmesi. Kullanıcı, izni daha önce verse bile uygulama tekrar uyarı penceresi gösteriyordu. Google'ın bulut kontrollü güncellemesi sonrasında sorun giderildi ve Xiaomi artık yeni bir rapor almadığını söylüyor.

Raporda çözümü bekleyen yeni hatalar da yer var. Xiaomi Pad 7 kullanıcılarının bazı durumlarda Wi-Fi bağlantısının kopması veya Game Booster içinde arayüz davranışlarının bozulması inceleme altında. Ayrıca Xiaomi 15 Ultra modelinde Bluetooth cihazlara bağlanıldığında sesin iletilmemesi, zamanlayıcının hatalı çalışması ve rastgele yeniden başlatmaların yaşanması araştırılıyor. Ayrıca Xiaomi 15 özelinde Instagram kamera erişim sorunu ve sistemin kendiliğinden yeniden başlatılması gibi problemler mevcut.

Ayrıca Bkz.Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 10 modele daha geliyor: İşte liste

POCO modellerinde de birkaç hata tespit edilmiş durumda. POCO F5 kullanıcılarının ses panelinin donması, POCO X6 Pro 5G'nin ise belirli durumlarda kendiliğinden kapanması inceleniyor. Xiaomi, bu hataların çoğunda temel nedenin henüz netleşmediğini, problemlerin topluluk geri bildirimleri doğrultusunda değerlendirildiğini söylüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/11/20/xiaomi-hyperos-weekly-bug-report-latest-fixes-and-known-issues/

• Yazılıma çok önem vermeye başladı Xiaomi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Iphone'a çok benzemeye başladı arayüz.

Amaçları IPhone'un bir sonraki versiyonunda kullanıcıların Apple'dan Xiaomi'ye geçmesi ama bu fiyatlarla HyperOS'a alışanlar Iphone'a daha kolay geçecek gibi duruyor.

Çok iyi yapıyorlar O konuda ya fiyat konusunda bir şey diyemem de o konuda yanlarında Mesela şu an bir vivo kullanıyorum hiçbir iPhone'dan dolayı yabancılıkla çekmiyorum arayüze mis gibi hem iPhone gibi yapıyorlar hem de yazılımı onun gibi stabil yapıyorlar İşte bu yanları çok güzel yazılım stabil hale Getiriyorlar bir anlamda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hata raporunu paylaştıktan sonra çözümü için güncelleme yapıyor mu? Android tarafında en büyük sorun güncelleme olarak bilinir. Bende iOS'tan Android'e geçmek isteyen birisi olarak merak ediyorum güncellemeleri. Apple en kötü 1-2 ay içinde yeni güncelleme yayınlar. Xiaomi nasıl bu konuda? Mesela bu rapordan sonra ne zaman düzeltme yapıyor? Yapıyor mu daha doğrusu? Xiaomi, yeni HyperOS hata raporunu paylaştı: İşte bilinen sorunlar 

• Uygulamalar yakınlaşmış telefonda bu durumu hiç beğenmedim bir hata mı yoksa bilerek mi yapıldı bilmiyorum ama beğenmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.