Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

Video görüntüsü üzerindeki saati değişteremedim

merhaba, alttaki kodu kullanın birde olması lazım

echo "GMT+6" > /etc/TZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 22 Ocak 2016; 20:20:06 >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Bu kod ssh da calistirmak icin test klasoru icinde. Tz dosyasinda calismayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Bu kod ssh da calistirmak icin test klasoru icinde. Tz dosyasinda calismayabilir.

Pardon, ben eski mesajlara bakmamıştım.

Saat ayarlama konusunda sıkıntı olduğunu düşündüm sadece

Benim paylaştığım kodu kullanmak konsiindakonusunda Kaynak link de ki yönergeler izlenmesi gerekiyor.
    http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=193380&highlight=smart%2Bcam&mobile=2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Kamerayı iş yerinde kullanıyorum yarın bahsettiğiniz yöntemi deneyip sonucunu yazarım.
  • Arkadaşlar bir kameram vardı uzun süredir kullanıyorum birtane daha aldım ancak bunda problem yaşadım yaşadığım problem şu şekilde normal tanıtma işlemini yapıyorum tanıyor ancak kameraya bağlandıktan sonra kamera çince birşeyler söyleyip kapatıyor kendini. Sonra aşağıdaki ekran görüntüsünde göründüğü şekilde kalıyor açmaya çalışıyorum açılmıyor. Bazen 1 dk kadar kamera görüntüsü görünüyor ama ondan sonra bunu yapıyor. Kamera yazılımında bir sorun mu var çözemedim böyle birşey yaşayan varsa çözebilecek olan bilgilendirebilir misiniz.

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM

• msavur kullanıcısına yanıt
    İki kamera da acikken mi yapiyor bunu?

• fangoso kullanıcısına yanıt
    Ikisi açıkken de ayni birisini çıkarttım yine aynı. Başka telefona kurup denedim yine aynı açılır açılmaz kapatıyor kendini aslında kamerada sorun var gibi de durmuyor ama programsal bi sorun var gibi. Silip defalarca denedim düzelmedi. Brick oldu desem gayet olağan çalışıyor bir yere kadar.

• msavur kullanıcısına yanıt
    Telefonun dilini ingilizce yapıp denermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msavur

Ikisi açıkken de ayni birisini çıkarttım yine aynı. Başka telefona kurup denedim yine aynı açılır açılmaz kapatıyor kendini aslında kamerada sorun var gibi de durmuyor ama programsal bi sorun var gibi. Silip defalarca denedim düzelmedi. Brick oldu desem gayet olağan çalışıyor bir yere kadar.

aynı sorun bende de var, 2. kamerayi bağlamak istedim, en başta bir sorun yoktu güncelleme yaptıktan sonra karişti her şey, 1 dakika sonra kendini kapatiyor kamera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosine

quote:

Orijinalden alıntı: msavur

aynı sorun bende de var, 2. kamerayi bağlamak istedim, en başta bir sorun yoktu güncelleme yaptıktan sonra karişti her şey, 1 dakika sonra kendini kapatiyor kamera.

Aynı sorunla karşılaşıyoruz sanırım hocam. 1 dk sonra cince birsey söyleyip kapatıyor ne dediğini translate ile cevirttim -bu cihaz cinde üretilmiş ve cin anakara versiyonudur gibi birsey çıktı. Mi'nin kendi forumlarına da yazacağım bakalım siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• kaç defa makineyi resetledim kaç defa yeni yazılım yükledim sayamadım gerçekten, çözümü bulursanız lütfen bana da söyleyin bir kamera yatiyor köşede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosine -- 24 Ocak 2016; 18:44:24 >
  • hocam ben sorunu çözdüm, fangosunun verdiği güncelleme dosyalarından L versiyon olanı indirdim, kamerayı kurarken telefonda çıkan barkodu kamera bir türlü okumuyordu küçük olduğu için, başka bir telefonla o barkodun fotosunu çekip büyüttüm ve kamera anında okudu, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu anda.
  • frosine kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bende çözdüm N versiyon yüklüymüş sanırım onda problem vardı şimdi L yükledim geçti sorun. @fangoso hocama da teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msavur -- 26 Ocak 2016; 15:37:11 >
  • Sorunu cozmenize sevindim. Muhtemel sorun yasayacak kisiler icin de yol gosterici oldu.

• Merhaba arkadaşlar öncelikle herbirinize bu ürün konusunda açıklayıcı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Bende evime güvenlik amaçlı kamera almayı düşünüyorum fakat bu üründe bir kaç özelliği manuel yapmak ve sürekli güncelleme çıkarmasından ötürü sanırım yazılım konusunda özellikle tam oturduğunu söyleyemem çin sitelerinden kontrol ettiğime göre escam veya zmodo gibi benzeri markalarında bu hususta ürünleri bulunmakta . Acaba deneyimi olan var mı diğer markalarda da ? Özellikle zmododa meshare üzerinden clouda kayıt yapılıyor sanırım
  • elinize sağlık oldukça güzel bilgiler içeren bir konu olmuş uzun zamandır kullandığım bir kamera kesinlikle fiyatını hakeden oldukça güzel bir ürün.
  • Sanırım yeni bir güncelleme (M sürümü kullanıyorum) geldi. Çünkü sorunlu olan güncellemenin uygulamadaki uyarı içeriği ile son güncelleme uyarısının yazı içeriği farklı görünüyor. Sadece şeklen anlayabildim ama ne farkları var bilmiyorum, güncellemeye de cesaret edemedim.
  • Laynis kullanıcısına yanıt
    yi home son sürümü yükledim. dilden kaynaklı kapanma sorunu giderilmiş sağlıklı çalışıyor. 1-2 çince kelime vardı tamamı ingilizce olmuş. rahatlıkla kullanabilirsiniz. bağlantı hızı eskiden 20-40 kb/s arası dalgalanıyordu şimdi 40-43 arası geziniyor sanki wireless daha verimli olmuş.
  • Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Paylaşımlarınız sayesinde kurulum yapabildim.
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Bende uygulama güncelleme yapmıyor ya da zaten güncel, ekteki gibi bir uyarı veriyor. Buna rağmen uygulamayı her açtığımda güncelleme uyarısı ekrana gelmeye devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.