Şimdi Ara

Xiaomi tv box USB sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 7-8 aydır tv box oynatıcı kullanıyorum sorun yaşamadım memnundum fakat geçenlerde gelen güncelleme ile android 8 e yükselince usb den bellek veya hdd bağladığımda bellek içine girmeye çalıştığımda path not found invalid yazıyor. belleği yada hdd yi görüyor ama içini göstermiyor. farklı belleklerde de aynı sorunu yaşıyorum. güncellemeye kadar normal kullanıyordum. yeni sürüm androidde bir usb yada depolama ayarı mı yapmamız gerekiyor

• Yeni güncellemeden sonra oldu bu sorun, yaşamayan çok az sayıda kullanıcı gördüm, genelde Kodi'de yaşanıyor, siz nasıl kullanıyorsunuz?

Ayrıca burası bu soru için doğru bölüm değil, aşağıdaki konuyu takip edebilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-4k-mi-box-h-265-android-tv-6-0-incelemesi--124694940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Temmuz 2018; 17:6:40 >
  • ilk kodide yaşadım, daha sonra es dosyadan girmeye çalıştım. usb belleği görüyor fakat kullanılmıyor. kutuyu sıfırladım yine düzelmedi.

linkten biraz okudum aynı sorunu yaşayanlar varmış ordan takip edeyim. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 6 Temmuz 2018; 17:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple tv 3 - ip tv sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.