Şimdi Ara

Xiaomi TV Box S (3rd Gen) 2025 - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
18
Favori
12.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ürünü yeni alan biri olarak gözlemlerim:

1. Görüntü kalitesini ciddi bir şekilde arttırıyor. Dolby Vision fimlerin görüntüsü bu cihazla bambaşka. Teknik özellikleri süper. Ayarlardan da birçok işlemi değiştirmemiz izin vermesi mükemmel olmuş.
    2. Arayüzünü genel sevmiyorum. Çok karışık ve Aşağı yukarı sağa sola yaparken kayboluyorum.
    3. Kumandası çok sesli. her bir basışta ''tık tık'' ses çıkarıyor. gece karanlığunda aşırı rahatsız edici.
    4. Stremio mis gibi çalışıyor. Uygulamanın güncellemesiyle de mis gibi olmuş.

Hız olarak nasıl bariz hızlı hissettiriyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu ürünü yeni aldım. next start 4k kullanıyordum 4k 60hz olarak . Fakat bu cihazda 4k 30hz ayarlayabiliyorum ve ekranda tırtıklanma oluyor doğal olarak . bu cihazda 4k da 60hz desteği yok mu acaba ?

Otomatik çözünürlük ayarlayın HDMI kablosunu mibox tan çıkart tak yapın 4k 60hz olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı yeni aldım hızı vs iyi diyordum son günlerde cihazı açınca İnternet olmuyor cihazda YouTube vs açınca siyah ekranda kalıyor başka uygulamaya girince bağlantı yok diyor ayarlardan baktığımda İnternet var görünüyor ama 5 10dk bağlanmaya çalışıyoruz uygulamalara. Bunun bir çözümü var mı değilse iade edeceğim o duruma göre cihazı böyle uğraşılmaz gibi duruyor bundan önce Apple tv 4k ve Google Chromecast 4k kullandım onlarda hiç sorun yoktu böyle

cihaz 5ghz'de kanal seçebiliyor. 5ghz kullanıyorsanız 2.4 ghz ile bağlantı deneyip durumu gözlemleyin.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim o da olmazsa iade edeyim o halde dip dibe modemle oradan da sorunlu bağlanacaksa yarın başka odaya alsak hiç bağlanmaz gibi duruyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.