Şimdi Ara

Xiaomi Tripod & Selfie Çubuğu - Gearbest.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dostlar öncelikle hepinize hayırlı bir gün diliyorum, sonra ise inceleme serimize devam ediyoruz:) Şimdi elimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turu'nda da bol bol test etmiş olduğum bir ürün var, markası hepimizin aklında yer etmiş bi marka... "Xiaomi" Kalite, ucuz fiyat, işlevsellik - Ah keşke Türkiye'de resmi olarak bulunsa - daha ne isteyebiliriz ki bir üründen. Ürün hakkında çok konuşmayacağım, bir çok şeyi videoda anlattım ancak şunu tekrar belirtmek isterim ki bir selfie çubuğu için malesef çubuk kısmı çok uzun değil, ancak çok uzun olsa bu sefer tripod özelliği kullanılamayacaktı bu yüzden çok yadırgamıyorum, her neyse uzattım. İyi Seyirler:)

Xiaomi 3ü1 arada Bluetoothlu Selfie Tripodu / İndirim Kodu: 29EkimTR28 / 10$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 5 Kasım 2017; 15:3:25 >

• Elinize, emeğinize sağlık.. güzel günlerde kullanın.

Şöyle usulca indirim kodunu ve ürün linkini paylaşayım :) Dilerseniz gönderinize linki de ekleyin:

Xiaomi 3ü1 arada Bluetoothlu Selfie Tripodu / İndirim Kodu: 29EkimTR28 / 10$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.