tüh ya! Neyi neden önerilmiyor bir Viomi V2 pro kullanısı olacak çok merak ettim. Aydınlatır mısınız? |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (971. sayfa)

-
-
En son güncellemeyi yaptın mı hocam -
medium hızında denediniz mi?
-
evet kesinlikle VİOMİ almayın, aldırmayın. Nedenini de sormayın. Söylemicem .... Israr da etmeyin. Hayır.. Söylemem...
-
Benim en sevdiğim model. Sayesinde üniversite harcı ödüyorum.
-
-
Azim budur
Kaldı TR dil ve ses paketi
Şaka şaka...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte onu çözme şansı yok hocam :) Roborock mühendislerine selam olsun diyelim
Boşverin işini iyi yapsınlarda her robot fayda sağlar biz tüketicilere.
Roborock s5 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Banggooddan almıştım. Çok şükür on numara alet, bir kere aptallasmadi
Keşke şu s5 te su miktarı ve toz hazne doluluk oranını takriben bile olsa belirtebilirseydi:) -
Teşekkürler hocam, aslında x2 bile yapmıyorum ben normalde ama yöntem iyiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 25 Şubat 2021; 22:28:5 > -
E yazdim ya .... guncelleme de kitlenen cihazlar(anakart degisimi harici çözümü olmayan) icini acip inceleyen ali bey de kalitenin en alt seviye oldugunu belirtti..Alt fırça v2pro da mi 3te mi ikisindemi unuttum sabit. bunun bile baya dezavantaji var... -
Abicim ali abi bunlari tamir eden kisi niye inanmiyorsunuz 😄...Tamam bende de samsung buzdolabi var..aldiktan sonta farkettim cok olumsuz yorumu var,Ancak 10 yildir it gibi calisiyor.. Benimki bozulmadi diye iyimi olacak alet..Kimseye de onermedim korkumdan valla -
Siz geçin dalganızı... :)
-
S5 candır... keyifle kullanın.
-
Yok ALi abi ne dalgası :)
Benimkisi
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali :)
S5 max' i deneyemeden göçüp gideceğim bu dünyadan... son çare mi store gibi avm mağazalarında s5 max satan bir yer bulup orda inceleme yapmak gibi planlarım var
@bjQ7
favori cihazınızda pötikare tespit edildi abi
bu durumada;
İnsanin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş diyebiliriz sanki :)
merhaba
ürünler dün geldi, filtreler uyumlu sıkıntı yok fakat ana fırça yaramaz çünkü orjinalinden 1 mm kısa boydan. takınca tık tık tık ses geliyor nerden geldiğini bilmiyorum sesin boşluktan belki ama süpürme yapıyor. filtre bu satıcıdan 10 lu 1 paket daha alıcam önümüzdeki ay.. filtrede sıkıntı yok kullan kullan at tanesi 10 tl ye geliyor vergi kargo dahil. bu arada aras kargo getirdi ürünleri
-
Dostum orada "muhtesem " mop pro var video da atmıştım..Hani garantili ama cogu yeri garantisiz evofone garantili birde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X