Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23.821
Cevap
654
Favori
559.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_bt

    Arkadaslar bende tecrubelerimi aktarmak istiyorum.

    Ben ilk olarak Xiaomi 1800pa lik ilk robottan almistim. 1 sene boyunca neredeyse hatasiz calisti.

    Sonra moplu olsun diye gidip Viomi V3 aldim. Almaz olaydim.
    2 gunde bir temizligi bitirmeden bitirmis gibi sarja donme, haritadan silmedigi yerler gorunmesine ragmen bitti demesi, radar hatasi verip engeli kaldirin demesi ki engel falan yok.

    Reset atio tekrar kurunca 1-2 duzgun calisiyor sonra yine sapitiyor. Viomilere ait sorunlari youtube ve internette de buldum yabanci forumlarda. Yani pek bana has bir problem degil.

    Sozum o ki bence viomilerden almayin roborock S serilerinden devam edin mutlaka.
    Buyrun beyfendi özelden de yazmistim
    ☺️ Saygılar
  • Başkentli Müdür kullanıcısına yanıt
    Ürünü 2haftadır sıkıntısız kullanıyorum.ilk kurulumda bağlantı sorunu olustu modemi resetleyerek cözdüm.kenarları süpür modunu açarak cok düzgün bir şekilde haritasına cıkardı,harita üzerinde düzenlemeler yaptım girmesini istemediğim yerleri sanal duvarlarla işaretledim,ayna,krom ayak gibi objeleri blockladım.
    Şu an istediğim odaya gidiyor düzgün bir temizleme yaparak sandalye ayakalarının altına dockunu koymama rahmen gidip şarjını oluyor.
    Cihazlarda problem cıkmadığı sürece mevcut düzeni ve cihaza mudahale yapmamak gerekiyor aksi halde kafası karısabiliyor.
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Bu tarz problemlerde en basit çözümü cihazın yerini değiştirmektir. Dikdörtgen veya uzun evlerde cihazın şarj istasyonunu konumlandırdığınız yer evin daha kenar bir yerine düşüyor ise diğer kenara yakın kısımların temizliği genelde problem oluyor, yerini kaybediyor, kendini kaybediyor, tekrar şarjını bulup dönemiyor vs vs..


    Evin olabildiğince merkezi bir konumuna (örneğin koridora) taşıyın cihazı, odalara hemen hemen eşit uzaklıkta olan bir noktaya, bu noktada wifi çekiminin iyi olmasına da dikkat edin. Mevcuttaki kayıtlı haritasını silin, kenarları süpür'ü aktif edip hızlıca tekrar haritalama yapın. Yaşadığınız sorun büyük ölçüde çözülecektir.


    Hali hazırda sorun yaşarsanız wifi internet hızınızın iyi olduğuna emin olmanız lazım, çok yavaş bağlantılarda da böyle problemler olabiliyor.


    Viomi v3 modeli rotalama ve haritalama konusunda oldukça başarılıdır, s5max'tan bir farkı olduğunu söyleyemem, her ikisi cihazı da uzun süredir evimde kullanıp tecrübe ettiğim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim bunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 4 Aralık 2020; 18:9:50 >




  • cryjesus kullanıcısına yanıt

    Şarjı bulamama veya yanaşamam gibi bir sorun yaşarsanız üstü açık bir yere taşımanızı önerebilirim sadece, bunun haricinde yazdıklarınız çok doğru, harita kaydı sonrası mobilya ve eşya yer değişikliklerinin problem çıkarması çok olası.

  • BonibonN kullanıcısına yanıt

    Vacuum mop modeli şahsen 100m2 ve altı evler için önerdiğim, basit ve tek bir haritalama yeteneği olan bir modeldir. Büyük bir evde sizi çok çok zorlar.


    s5max, s6 serisi veya viomi v3 modellerine önermenizi önerebilirim.

  • efd37 E kullanıcısına yanıt

    Eğer haritası dışında koyduğunu yeri mevcut kayıtlı haritasındaki bir yere benzetebilirse oradaymış gibi temizlik yapar, değilse de yeni bir alan olarak düşünüp sıfırdan harita çıkartır, ikisi de normal durumlar.


    Odanın neresine koyduğunu hiç fark etmez, belki yeni bir yer veya eski bir yer ayrımını etkiler sadece.

  • tekiz kullanıcısına yanıt

    Melih, hoşgeldin.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk Ali hocam
  • Merhaba,

    Vacuum mop pro cihazımla ilgili 2 sorum var.
    Birincisi telefondan wifiye girip mi home uygulamasını açtığımda ve cihaza giriş için üzerine tıkladığımda “cihaz başlatılamadı (2)” hatasını alıyorum ve cihaza erişemiyorum. Ama mobil verideyken sorun olmuyor hata mesajı almıyorum.

    Diğer husus ise cihazın arka tarafında bulunan ızgaraların ikisinden de hava çıkışı oluyor mu yoksa tek taraftan mı hava çıkışı oluyor. Benim cihazımda şu an tek taraftan çıkış oluyor.Sizce sorun nedir?

    Teşekkürler.
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revo55 -- 4 Aralık 2020; 18:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • revo55 R kullanıcısına yanıt

    1- internet hızınız yavaş veya bant genişliğiniz yetersiz.

    2- Zaten tek çıkış var, diğeri hoparlör

  • Xiaomi vacuum mop pro ana fırça çalıştıktan bir süre sonra duruyor. Sonra 30 saniye kadar tekrar çalışıyor yine duruyor. Süpürge temizlemeye devam ediyor. Var mıdır aynı sorunu yaşayan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaklaşık bir hafta yurtiçi/yurtdışı yazılı ve görsel testleri incelemelerim sonucunda Roborock S5 Max aldım. V3 ile neredeyse denk oldukları söyleniyor. V3 silmede, S5 max halı ve diğer yüzeyleri süpürmede daha başarılı olarak gösteriliyor. Tavsiye olarak da genelde S5 Max ağırlık kazanıyordu. Ben de cihazı kullanana kadar bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Süpürmesi gerçekten çok başarılı. Halıdaki kedi tüylerini, mama ve iri kumları çok iyi alıyor. Uzun saçlar fırçasına pek dolanmıyor. Roborock'un kendi uygulaması ile kullanıyorum. Haritalamadan sonra odalara isim verilemiyordu ancak son güncellemeyle odalara isim verilebiliyor. Bütçesi uygun olanlara garanti durumunu da araştırarak almalarını tavsiye ederim.

  • tonk T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel seçim, iyi günlerde kullanınız.
  • Merhaba, STYJ02YM model cihazı 1 yıldan fazladır kullanıyorum genel olarak çok memnunum fakat son zamanlarda ciddi bağlantı sıkıntıları yaşıyorum. Yarım saat uygulamadan cihaza erişmeye çalışmak, defalarca cihazı kapatıp açmak gibi yöntemlerle çözebiliyorum. En sonda haritayı saçma sapan çıkarmasıyla iyice canımı sıkmaya başladı. Bu Çin versiyon olan cihazı Global yapmanın herhangi bir yolu var mı? Yada sorunumu çözmemin başka bir yolu var mıdır?

  • Xiaomi Mi vacuum mop 1c modeli için aliexpress den yedek parça siparişi vereceğim. Önerebileceğiniz satıcı var mı? Belki daha önce yedek alanlar vardır diye sizlere danışmak istedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba bende uzun araştırmalarım sonucu s5 max aldım. Roborock uygulaması kurdum şimdilik sorunsuz kullanıyorum. Ama kafama takılan 1-2 soru var yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Mi Home uygulaması kurdum birde o programla denemek istedim ama Mi Home da S5 max yok cihazı bulamıyor ve kurulum olmuyor bunun bir yolu var mı?
    2- Bu cihazda süpürme yapmadan sadece silme var mı?
    3- Bir odayı önce süpürtüp sonra sildirmeyi tek seferde yaptıramıyormuyuz ben önce süpür diyorum işlemi bitirip dock a gidiyor sonra silmesi için yeniden gönderiyorum. Emri tek seferde veremiyor muyuz mesela önce 2 kere süpür sonra sil işlemi öyle bitir gibi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hapcia H kullanıcısına yanıt

    1. Sorunuzu cevaplayacağım. Mi home uygulamasını kullanmak için roborock uygulamasını kaldırmanız gerekir. Tam tersi de doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g1 modelinde bir kaç gündür ses çıkmıyor.Cihazı bul dedğimde ı am here diyor fakat diğer sesler yok. reset attım ama değişen bir durum yok. nedeni hakknda bilgisi olan varmı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapcia

    Herkese merhaba bende uzun araştırmalarım sonucu s5 max aldım. Roborock uygulaması kurdum şimdilik sorunsuz kullanıyorum. Ama kafama takılan 1-2 soru var yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Mi Home uygulaması kurdum birde o programla denemek istedim ama Mi Home da S5 max yok cihazı bulamıyor ve kurulum olmuyor bunun bir yolu var mı?
    2- Bu cihazda süpürme yapmadan sadece silme var mı?
    3- Bir odayı önce süpürtüp sonra sildirmeyi tek seferde yaptıramıyormuyuz ben önce süpür diyorum işlemi bitirip dock a gidiyor sonra silmesi için yeniden gönderiyorum. Emri tek seferde veremiyor muyuz mesela önce 2 kere süpür sonra sil işlemi öyle bitir gibi?

    1- arkadaş cevaplamış zaten.

    2- hayır.

    3- temizliği 1 oda için 3 kere başlatırsın. ilk 2sinde suyu kapalı tutarsın. 3üncüde suyu açarsın. Böylece senin istediğin şekle en uygun çözüme ulaşmış olursun.


    room butonuna tıkladığın da haritanın kenarında cycles var. Bunu üzerine tıklayıp 3 yapabilirsin. zaten maksimum 3 oluyor :)





  • 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.