Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şöyle bir metod yazılmış. bende sipariş ettim mop proyu deniycem artık.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143260169
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    İlginç bir yöntem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var. gittigidiyor.com dan mi robot vacuum mop 1c modelini satin aldim. gelen urun beyaz kutuda ve rusca heryeri.

saticiya sordum malesef turkce degildir diyor. ingilizce olmuyor mu aplikasyonu nasil kullanicam diyorum yanit vermiyor.

ne yapayim iade edecegim ama sorayim istedim basina biri gelen vardir sanirim. birde kutu acilislarinda hep kahverengi kutu var. burdan da suphelendim.bir bilen bar mi acaba
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 10 Ağustos 2020; 12:2:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Farklı yerlere de baktım bu konuya da baktım ancak isim konusundaki karmaşadan bir türlü çıkamadım. :)

Mijia LDS = Vacuum Mop Pro (
    akakce.com
    Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro Robot Süpürge ve Paspas Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-xiaomi-mi-vacuum-mop-pro-ve-paspas-fiyati,658980574.html
    )

Mijia 1C = Vacuum Mop Essential (
    akakce.com
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 Robot Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential-2-in-1-fiyati,746667441.html
    )

Robot Vacuum = 1. Nesil = Vacuum Cleaner (
    akakce.com
    Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-akilli-fiyati,255580175.html
    )

Çıkarımlarım doğru mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmuhendis -- 10 Ağustos 2020; 11:50:2 >

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    1 tanesi yanlış hocam

mijia 1c != vacuum mop essential

vacuum mop essential = xiaomi g1

vacum mop essential g1 diye geçiyor 2 tane ufak fırçadan var yanlarında , yurtdışında 1c ye daha ucuz bir alternatif olarak sunuluyor -bizde aynı ya da daha pahalı :D - , kamerası yok üzerinde

bilgilerinize
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Ben telefon gibi uzun süre %100de durmasın diye düşünmüştüm. Fakat dediğiniz gibi şarjda takılı bırakacağım artık.

Bu yöntem Global sürüm 3.5.3_0017 için mi geçerli?

• banaverdikleri hangi surum acaba, fikrini soyleyecek bir arkadas ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Mijia STYJ02YM robotumuz var. Mop için kullanılan su haznesi kırıldı. Nerden temin edebiliriz?

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Çok uzun süre kullanmayacaksanız, yani mesela 15 günden fazla gibi, tabii ki şarjda durmasına gerek yok. 3 aydan uzun süre kullanılmayacaksa bataryasını çıkartıp kuru bir yerde saklamanızı tavsiye ederim.
    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tekrardan teşekkürler.

• Amazon'dan aldığım mop pro az önce geldi , kurulumu yaptım ilk süpürme için (kenarları süpür) şarj oluyor şu anda , ilk izlenimim siyah cihazın çok şık olduğu. Bu arada beyaz amazonda yine düşmüş alacak olanlar değerlendirsin.
  • firstutay F kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerinden su ayarını yapabiliyorsunuz s5max'ta, s6'da ise mop aparatı üzerinde su ayarı var. Bahsettiğiniz gibi kire göre su verme gibi bir ayar değil yani.

150m2 eviniz için s5max'ın su tankı da tek dolumda temizletmeye yetmeyecektir, o yüzden arada mop bezini çıkarıp yıkarken su tankını da doldurmakta fayda var.
  • atakan84 kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde keyifle kullanmanız dileği ile, ilginiz için teşekkürler:)
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. 1.nesilin lidar sensörü tabiki 1c'ye göre daha başarılı rotalama ve haritalama yapmasını sağlıyor, harita kaydı yapmıyor ne yazık ki o model de.

Vacuum mop pro'nun ikisi bir arada haznesi 300ml toz ve 300ml su alır, sadece toz alan haznesi de 600ml toz alır ki bu oldukça iyi bir kapasitedir.

Hazneden sürekli damlatma olmuyor, elinize alıp salladığınızda damlıyor, sabit durduğu sürece damlama yapmıyor. Tüm cihazlar için geçerli kural zaten cihaz şarjda iken üzerinde su dolu bir şekilde mop aparatları takılı durmamalıdır, bu yüzden herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.
  • Yelizcgl Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Wifi şifrenizde harf ve rakam harici bir karakter geçmemeli

İnternetin kurulum esnasında ve şarj aletinin konumlanacağı yerde iyi çekmesi önemlidir.

2.4Ghz'den yayın vermesi de önemli, eğer modeminiz 5Ghz yayın veriyorsa kurulum yapamazsınız. Modem ayarlarından yapılabilir bu ayar.

Bunları kontrol edip tekrar kurulum yapmayı dener misiniz?
  • firstutay F kullanıcısına yanıt
    Keşke gönül rahatlığıyla "garantisi var" diyebileceğimiz ürünleri satsalar ülkemizde bu fiyatlara.

Garanti var ama nasıl bir garanti acaba, firmanın servis geçmişi nedir, robot süpürgeler konusunda tecrübe sahibi bir ekipleri var mıdır, birkaç ay sonra kepenk kapatıp gitme ihtimalleri nedir?..

Sonra garantili diye aldığınız ürünler için mahkemelerde, hakem heyetlerinde sürünmek istemezsiniz değil mi?..:)
    Değer mi değmez mi, siz ne dersiniz?..:)

Kargo Kapidayoutube
    Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım ? Tüm Xiaomi Robot Süpürgelerin Detaylı İncelemesi ve Kıyaslaması !
    https://www.youtube.com/watch?v=NWVcxLhbiyY&t=1538s

Bir eksikliği de gidereyim, ülkemizde satılan global vacuum mop pro modellerine "henüz" çoklu harita kayıt desteği gelmemiştir.

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.