Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23.818
Cevap
654
Favori
558.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cihazın sensor temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiya_simsheck X kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=vzfVOzZz1a0

    genel olarak yapılması gereken tüm temizlik anlatılmış hocam, filtre sensör hepsi bir arada...
  • Merhabalar, bir süredir ben de s50 modeline bakıyorum. Aliexpress'te Aramex ve DHL ile gönderen satıcılar buldum. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Sizlerin tavsiye edeceği bir satıcı var mıdır? 50-100 TL kar edeceğim derken gümrükte daha fazla ödeme riskini almak istemiyorum.
  • s50 için en uygun alış yeri, yöntemi nedir?
  • arkadaslar cine arkadasım gidiyor mi storedan almasını istedim ancak tek model satıyorlar burdaki modeller yok oda bu:
    https://www.dx.com/p/original-xiaomi-mijia-mi-robot-vacuum-sweeping-robot-white-2077979?tc=TRY&ta=TR&gclid=CjwKCAjw7MzkBRAGEiwAkOXexMb_vcebCgAIuonYSPsoWuPFu4V8arbBRy3EIDIwroU7w_VQu4kyYBoC7ocQAvD_BwE#.XJOIXigzaUk


    1600 yuan 1300 tl imiş.

    ne diyorsunuz :S




  • Çok teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    linkini koyduğunuz ürün için 1300 lira iyi fiyat hocam, internette 2000 lira civarında satışı var şu anda, üstüne bir de vergi geliyor. ben de 1 yıldan uzun zamandır bu versiyon ürünü kullanıyorum zaten, çok da memnunum.
  • tesekkurler bilgi icin.
    bende zaten almasını istedim.
    acaba hangi model bu hic detay yok sayfada.
    birde neden sadece tek modeli satıyorlar anlayamadım.
    s500 veya s55 neden yok.
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada video'da tanıtımını yaptığım model hocam, 1.nesil olarak geçiyor. s50 ve s55 2.nesil cihazlar..
  • anladım hocam. ama ilginctir mi kendi magazasında cınde bile neden sadece ilk nesili satıyor acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: valerio

    anladım hocam. ama ilginctir mi kendi magazasında cınde bile neden sadece ilk nesili satıyor acaba
    Shenzhen e gidiyorsa eğer huaqiangbei de burger king in yanında ,pingan bank ın solunda "yuanwang" market var oranın 2.katında xiaomi toptancılarıları var oradan alabilir.en ucuz oradadır.ve yeni sürüm kesin vardır. yabancı ülkelerden az adette xiaomi ürünleri al sat yapan kişiler hep oradan alır . gelirken bana da 1 tane getirirse memnun olurum.
  • saitates kullanıcısına yanıt
    ahşap parke üzerinde hiç toz bırak mıyor mu hocam aynı paspas ile temizlediğimiz gibi yapıyor mu ?
  • 2. nesil 's50' ile 's55' modeli arasında sadece emiş gücü farkı mı var? Birinde 1800 birimken diğerinde 2000 birim çünkü.
  • ahmedigo83 A kullanıcısına yanıt
    s50 ile s55 modelleri aynı hocam. Sadece renk farkları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ukkaşe

    Shenzhen e gidiyorsa eğer huaqiangbei de burger king in yanında ,pingan bank ın solunda "yuanwang" market var oranın 2.katında xiaomi toptancılarıları var oradan alabilir.en ucuz oradadır.ve yeni sürüm kesin vardır. yabancı ülkelerden az adette xiaomi ürünleri al sat yapan kişiler hep oradan alır . gelirken bana da 1 tane getirirse memnun olurum.

    Alıntıları Göster
    yalan oldu hocam bizimki büyük gelmiş heralde almamış :D
    tarif icin tesekkurler bakalım denk gelir ıns.
  • Arkadaşlar benimkinde bir problem var: Robotu dock'a koyunca açılış müziği çalıyor, charging diyor ve kısa bir süre sonra kendisini dock'tan teması kesilecek kadar kendini ileri atıyor ve offline konuma geçiyor. Bunu engellemek için elimle tekrar dock'a ittiriyorum ve kendisini atmasını engellemek için elimle sıkıca tutuyorum ve artık kendisini atamıyor ve şarjda kalıyor. Ancak bu sırada çalıştırdığım zaman tam docktan ayrıldığı anda kendisini kapatıyor ve en başa dönüyoruz. İki aya yakındır kullanamıyorum. Var mı aynı sorunu yaşayan? Birisi youtube'da bataryayı değiştirdim sorun çözüldü filan demiş. Videomun linkini aşağıya bırakıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Gearbest'e yazdım, bazı önerilerde bulundular, yaptım işe yaramadı, en son 80 Dolar geri ödeme teklif ettiler.

    Youtube link




  • 1. nesil olan Mi Robot Vacuum Cleaner ürününü satın aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim. Öncelikle ürün çok güzel, bir kere kurduktan ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra haznesini boşaltmak ve haftada bir gerekli temizlikleri yapmak dışında herhangi bir şekilde uğraşmanız gerekmiyor. Ben her gün öğlen "Balanced" modda çalışması üzerine programladım ve her gün bir şekilde hazneyi dolduruyor, sanırım halılardan kaynaklanıyor. Etrafta toz, parçacık ve saç falan kalmadı çok memnunum. Ürünün tek eksi noktası Mi Home uygulamasının ağırlığı diyebilirim. MIUI yüklü Mi telefonum var, Mi hesabımla giriş yapıp ürünü 2 kişi arasında paylaştırdım ve bu paylaşımdan sonra herkesin hesabı "Almanya"ya transfer oldu hal böyle olunca otomasyon için kurduğum zamanlayıcılar çalışmadı 1-2 gün, daha sonra farkedince Türkiye'ye çevirdim ülke kısmını. Uygulamadaki süpürge ayarları kısmında yer alan "Timer" bende çalışmadı, uygulamanın "Automation" sekmesi içerisinde yer alan kısım çalıştı. Neredeyse her özelliğini deneme fırsatım oldu, elimden bardak düştü kırıldı, büyük parçaları topladıktan sonra gözle farkedemeyeceğim küçük parçalar için çağırdım ve uygulama üzerinde seçtiğim alanı 2 kere süpürmesini istedim ve parçaları toplamıştı. Gel diyorsunuz(uygulamadan :) ) geliyor, git diyorsunuz gidiyor. Google Asistan entegrasyonu da var ürünün, fakat Google Asistan Türkçe henüz bu komutları desteklemiyor, İngilizce'de çalışıyor. Süpürge İngilizce konuşuyor, Mi Home uygulaması iOS üzerinde de Android üzerinde de İngilizce ne yazık ki. Süpürgeye gelecek olursak üstüne çıktığı noktada tekerleklerden birisi kaygan zemin üzerine az baskı uyguluyorsa patinaj vb. çekebiliyor, zaman ve şarj kaybediyor ama kurtuluyor mutlaka, ayrıca şarjı bitse bile şarj olup tekrar işine devam edebiliyor. Altından veya arasından geçemediği eşyalar yüzünden erişemediği noktalar var, uygulamadan bu noktaları belirleyip evin düzenini ona göre ayarlayabilirsiniz. Erişemediği noktalar olmakla beraber yaklaşık 80 m2 süpürme alanı 90 dakika sürüyor, yüksek güçte şarjı 20% civarında oluyor işi bitince, dengeli modda ise 25% civarında. Gürültüsü saç kurutma makinesi gibi, dengeli modda. Evi normal süpürüyor gibi yerde çorap ve kablo bırakmazsanız ve haftalık olarak bakımlarını yaparsanız (alt fırçanın temizlenmesi gibi) uzun süreler memnun edecek rahatlatıcı ve gerçekten "akıllı" bir ürün.




  • Almanya'dan arkadaşım aracılığıyla almayı düşünüyorum. Almanyaya sipariş şeklinde hangi siteden sipariş verebilirim? Amazon.com olarak bu linkten alan oldu mu daha önce? https://www.amazon.com/Mi-Distance-Powerful-Planning-Hard-Floor/dp/B01MU4WAUI/ref=sr_1_3?keywords=xiaomi+robot&qid=1554632200&s=gateway&sr=8-3
  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    süpürdüğü yeri parmağınızla kontrol ettiniz mi hiç hocam, hiç toz bırakmıyor mu ?
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Her gün otomatik çalışıyor, ilk günde bile fark etti, tertemiz yapıyor bence. Her an mükemmel süpürmesine gerek yok zaten, her gün beni yormadan süpürüyor ki 3-4. gün sonunda evin kabasını da almış oldu artık daha az toz birikiyor, haznesini ilk günlerde hemen doldururken şimdi yarısı ancak doluyor. Normal süpürgeniz de ne kadar güçlü olursa olsun, kullanıcısı yorgun olunca fazla işe yaramıyor zaten :) Her öğlen süpürmeye başlıyor, 1.5 saat sürüyor. Akşam geldiğimde haznesini boşaltıp filtresini fırça ile temizliyorum. 3 günde bir de altta dönen fırçayı temizliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.