Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
630
Favori
598.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,
    Eğer tekerlekleriniz çok aşındı ise işe yarayabilir. Ama genelde bu gibi sorunlar tamponun o yükseltiye çarpması yüzünden olur. Daha net bir çözüm eşiğin iç ve dış tarafına bir profil eklemek olabilir.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Aslında cihaz yeni tekerleri aşınmadı, ön taraftaki sensörlü tampon da çarpmıyor, yavaş gelirse buraya, altı yere değince tekerlerden biri patinaj yapıyor ileri gidemeyince tekrar tekrar deniyor. Fikirlere açığım.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 17 Haziran 2020; 19:21:42 >
  • cdrs C kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü yurtiçi almıştım. Yurtdışı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi altı sürtüyordur. Eşik geniş olduğu için tekerlekleri değiştirsen de sorun devam edebilir ama denemeye değer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 17 Haziran 2020; 21:44:31 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hubsandan 99tl e 2 adet filtre aldım. Taktım çalıştırdım sıkıntısız çalıştı. Çinlilerin sözüne inandık :( birkaç yerde yikamayin dediklerini okumuştum halbuki :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar stym’de aşağıdaki gibi (pleace remove the mop and the 2 in1dust.) bildirim geliyor. Tam olarak ne yapmamı istiyor? Gayet de düzgün çalışıyor sadece paspas modunda siyah parçasıyla
    Yani 2in1 kutusuyla çalıştırıyorum.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 17 Haziran 2020; 21:26:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N3v3N N kullanıcısına yanıt
    Sadece ben en az on defa foruma yazdım ama okunmuyor işte.
    Neyse, şimdilik çözüldüğüne sevindim, geçmiş olsun.

• tolg... kullanıcısına yanıt
    Temizlik anında mı geliyor bu bildirim hocam, temizlik sonunda mı?

Eğer şarjında ise gelmesi normal, şarjda iken su haznesini ve mop aparatını çıkartmanızı istiyor, herhangi bir sızıntı olursa elektrik ile temas etmemesi açısından.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Temizlik anında geldi durdurdum. Yuvasına gönderdim. Haritayı sildiği için tam anlayamadım kendi bitirmiş gibi görmüş olabilir🌇. Teşekürler ilginiz için.

• tolg... kullanıcısına yanıt
    Kendince temizliğin bittiğini düşünüp vermiş olabilir böyle bir uyarı:) Çok sorun olacak bir durum değil gibi görünüyor.
  • Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro (STYJ02YM) almayı düşünüyorum. Nasıldır? haritalaması iyi mi? sorun yaşayan var mı?
  • arkadaşlar selamlar. STYJ02YM modelini kullanıyorum.bazen görev başlattığımda harita fotoğraftaki gibi oluyor.odaları görmüyor.böyle olunca sapıtıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • exapslar E kullanıcısına yanıt
    haritada kapı kapanmış gibi görünüyor kapıyı kapatmış olabilir mi?
  • bu arada gearbest 599$ dan s5max ı her şey dahil satışa koymuş. 4100₺ civarına geliyor çok güzel fiyat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 18 Haziran 2020; 15:47:13 >
  • exapslar E kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen güncelleme ile düzelde bende ama ara ara yapıyor yine. Odayı seçinci biraz bekle öyle başlat. Ya da durdurup standına gönder harita geri geliyor kayıtlı olduğu için.

• Selam,
    STYJ02YM modeli için birden fazla harita kaydetme özelliği güncelleme ile geldi mi? Bir de hibrit hazne takılıyken şarj esnasında vs su damlatma oluyor mu? Bu tarz bir sorundan bahsedilmiş yabancı forumlarda.

İyi günler.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Gearbest'in son s5max faciası sonrası vergiler dahil sisteminde korkularım var hocam:) Birkaç arkadaş siparişini versin, eline ulaşsın, sonrasında ben de paylaşım yapmayı düşünüyorum. Şimdilik Banggood çok daha garanti bir seçenek benim için. 10 gün önce alış yapan takipçilerimin bugün siparişleri ellerine ulaşmış.
  • kecan K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Türkiye'de satılan global model cihazlara henüz çoklu harita kayıt güncellemesi gelmedi. Çin versiyonu cihazlarda 3-4 aydır 3 haritaya kadar kayıt imkanı var ama.

Bu bahsettiğiniz su damlatma sorunu cihaz ilk çıktığında üretilen ilk parti modellerde vardı, düzelttiler ve uzun zamandır böyle bir sorun konuşulmadı.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Vacuum mop pro bazı açılardan kullanıcılarını zorluyor. Çok memnun olan da var, cihazı parçalayıp atası gelen de..:) Her duyguyu yaşayan arkadaşlar oldu bu cihaz için forumda.

Ev m2'niz, halı yoğunluğunuz, bunlar önemli kriterler cihaz seçimi için. Şu videoma bir göz atın isterseniz:

Kargo Kapidayoutube
    Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım ? Tüm Xiaomi Robot Süpürgelerin Detaylı İncelemesi ve Kıyaslaması !
    https://www.youtube.com/watch?v=NWVcxLhbiyY

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Videonuzu izledim, güzel cihaza benziyor. Cihaz videodan çok hoşuma gitti, haritalaması profesyonel gibi duruyor. 1c çok amatör gelmişti bana. Harita şeklini de beğenmemiştim. Kırıp atmak isteyenler neden öyle düşünüyor? Sizin başka öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.