Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.972
Cevap
627
Favori
620.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ilandaki ürün STYJ02YM modeli mi? Ürün bilgilerinden tereddüde düştüm.

GittiGidiyor
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Siyah- Akıllı Robot Süpürge Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-siyah-akilli-robot-supurge_pdp_552699060

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Biraz sesi değişti gibi hocam. Cihazın iç aksamlarının yerleşimi başarılı. Alt kapağı kapatınca toz haznesiyle arada kanal kalmayacak şekilde örtüşüyor. Bu sayede pile falan geçmemiş su. Bakalım yarın tam temizlik yapınca ne olacak. Bi çalıştırdım süpürüyor ama emiş gücü ne alemde bilemedim. kontrol etmedim henüz onu.

%80 şarj olunca mop işlemi ile tüm evi tekrar tur attırıcam👍

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaygın olarak, çalışır durumda sıvı teması olduğunda ister istemez filtre ve fan etkileniyor, az ya da çok tabii ki.
    Ses değişikliği şu an için psikolojik de olabilir. Fan üniteleri çok da hassas değildir, ilk mesajımda dediğim gibi gittiği yere kadar gitsin, bir sorun olursa yardımcı olurum.
    Saygılarımla
    Evet cihaz o ama aşağıda özellikleri yanlış verilmiş.
    Batarya 5200 değil 3200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-mi-vacuum-cleaner-p-hbv00000gh8hv

mesela bu 1s modeli mi nasıl anlıyorum gerçekten hiç bir şey anlamadım ben bu ürünlerin modellerinden. herkes farklı bir şey yazmış sanki ve hepsi de birbirine benziyor...

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Bu model 1s modeli değil hocam, 1.nesil dediğimiz 2016 yılı çıkışlı ilk Xiaomi temizili robotudur, aman karıştırmayın:) 1s'in Türkiye satışı yoktur şu anda.

açıkçası sürekli fiyat takibinde olmaya çalışıyorum en geç 2 aya alacağım fakat gerçekten ne yapacağımı edeceğimi şaşırdım ayıramıyorum bile modelleri...
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Sağolasın. Psikolojik olabilir.
    Çünkü baya dert oldu içime. Biraz daha kendine gelsin bakalım. Yarın ola hayrola.

Filtre vs satıyor musunuz? satıyorsaniz ne kadar fiyatları.

Bir de filtre ömrü bittiğinde; cihaz çalışmayı kesiyor mu? Yoksa uyarı veriyor mu öncesinden?

• Filtre kullanım süresi bittiğinde uyarı verir, uygulamadan reset eder ve kullanmaya devam edebilirsiniz ama değiştirmenizi öneririm.

Henüz sarf malzemesi satışım yok.

Saygılarımla

• Filtre önüne kolonyalı mendil saran var. Filtreyi tıkama yönünde sirkülasyona zarar vereceğini düşündüm önce ama bunun testini vs. yapmadan söylemek doğru olmaz. O şekilde kullanan var mı ? Link:
    Master TVyoutube
    Xiaomi MI Roborock S50 HEPA filter cleaning,How to keep a clean (How to make the filter not clogged)
    https://www.youtube.com/watch?v=G9PoBnacP_c

• Arkadaslar xiaominin iki urunu arasinda kaldim. Simdi gg de indirim oldugundam yararlanmak istyorum.
    Xiaomi viomi v2- 3419 tl
    Xiaomi mi vacuum mop pro.-3599 tl.
    Simdi ben hem supurme hemde paspas ozelligi istiyorum. Haritalama, harita hafiza alma vs. İki cihazda da var mi? Kullananlar icin, sizce hangisini almaliyim. Evim 145 m2.

• HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Annem yillardir fantom dikey supurgede boyle islak mendil kullanir. Temizlikten sonra o mendili alir atar torbaya toz dolmaz. Simdiye kadar bir zararını gormedim.

• Abi hepa filtre kagidi alin çorap nedir lutfen yapmayın. Disardaki siyah maskeliler gibi hic bi ise yaramaz ya

• bakkos kullanıcısına yanıt
    1c bizde de mevcut ev dubleks üst katı haritaladı alt kat için ne yapacağız bilmiyorum harita kaybetmiyor sanırım alt kata indirince harita sıfırlanırsa sıkıntı me yapılabilir acaba

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Amaç zaten Hepa filtreyi kaba tozdan korumak dostum. Premium robotların filtrelerine bakarsan bir ön koruyucu tabaka görürsün. Orada kullanılan gözenekli plastik tabakaya en yakını kadın çorabıdır.

Tahmininin tersine çok iyi bir filtredir kadın çorabı.

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.