Bildirim
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (391. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Banggood dan sipariş ettiğimiz ürünlerde türkiye için dönüştürücü priz çıkıyır mu? Ayrı mı satın almamız gerekiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıktı styj için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1C için çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
STY robot için .47 sürümü çıkmış. Deneyen var mı? -
Güncelle diyorum ama % 80'lerde kalıyor öyle tamamlamıyor güncellemeyi. -
Ben henüz güncelle demedim. Bi sorayım dedim işte foruma, belki artı ya da eksi yönleri vardır falan diye. 0.46 yüklü bizimkinde. 1-2 aydır sorunsuz çalışıyordu (çok nadiren haritanın yönü değişti birkaç defa, açı hatası oluyor galiba, evin yönünü yanlış görüyor, şarj cihazını bulamıyor falan... sonra düzelmişti kendi kendine). Bugün çalışırken birden durdu kaldı öyle, ışıkları yanıyordu, şarja git butonuna bastım robot üstünde, şarj istasyonuna gitti. Bayadır olmamıştı böyle birşey... Bu sorunlar da 0.46 sürümünde ortaya çıkmıştı, öncekinde hiçbir sorun yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: Dae-su Oh
Güncelle diyorum ama % 80'lerde kalıyor öyle tamamlamıyor güncellemeyi.
0.47 nasıl acaba... göreceğiz bakalım
-
yüklenmiyor hocam 47.Stabil değil bu xiaomi'nin yazılımı berbat :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem yüklenmiyor, ben de deneyeyim biquote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
yüklenmiyor hocam 47.Stabil değil bu xiaomi'nin yazılımı berbat :D -
-
Yok yüklenmiyor. %80'de bekliyor öyle... Neyse. Çok da dert değil.quote:
Orijinalden alıntı: d_darko
Madem yüklenmiyor, ben de deneyeyim bi
Alıntıları Göster -
Türkçeleştirmek için 3. Adımda yer alan cihazın Hotspotunu açın ve bağlanın adımında tam olarak ne denilmek isteniyor?
Sesli güldüm. Alemsiniz :) -
Benim de %80 de kalıyor. Şimdilik bekleyelim.
Bak doğru kafa bu işte. Nedir arkadaşım halı ya.. Ben de iki halıyı direk yıkanabilir ince halıyla değilştidim.300tl için değer mi kıymetlimi üzmeye
Global versiyon konusunda benim ve buradaki STYJ02YM sahibi arkadaşların çok bir bilgisi yok, genelde alımları Çin'den yaptık çünkü.
Demek ki bu versiyon için güncellemeler geç gönderilecek, ara ara takipte olup bakarsınız firmware update kısmına hocam.
Bu arada, birleşmiş alanları "alan düzenleyici" kısmından "böl" menüsünü kullanarak ayırabilirsiniz, ayrı ayrı odalar haline getirebilirsiniz o kısımları. -
Cihazi wifi arama moduna aliyorsunuz (ustundeki iki tusuna basili tutarak) ve telefonunuzdan cihaz wifi'sine baglaniyorsunuz, sanki bir modeme bağlanir gibi. Hotspot denilen bu oluyor. -
Hocam şimdi oldu teşekkürler. Ama kadının sesi çok itici geldi, İngilizce'ye çevirdim tekrar
merhaba arkadaşlar,
s50 kullanıcılarına bir sorum olacak MAP saved Mode(Beta) özelliği ne işe yaramaktadır. bilgisi olan var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X