Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.968
Cevap
633
Favori
586.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. En kısa zamanda sipariş vereceğim inş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Androidde de aynı şekilde son sürüm gözüküyor. Ürünü TR olarak kurmuştum ilk başta, silip çin olarak değiştirp kurdum. Bağlantı kuruldu diyor ama bağlanan cihazlarda gözükmedi bir türlü. Çini silip yine TR yaptım.TRsürümü güncellenmemiş anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir öneriniz var mı?
    Şimdi haritayı tekrar silip cam bölmenin oraya bir şeyler koyup yeni harita çıkartacağım ama o cam bölmenin yarısı açılabiliyor. Daha sonraki günlerde orayı açık unutunca (ki normalde cam bölmeyi açık kullanıyoruz) veya oraya koyduğum engeli kaldırınca yine sapıtacak sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?
    O kısma sanal duvar yaptığımda da sorunu çözemedim. Sanal duvar tam olarak ne işe yarıyor acaba?
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memio -- 28 Mart 2020; 18:14:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• STYJ02YM ile S50 arasında malzeme kalitesi, dayanıklılık ve kronik sorunlar açısından bir farklılık görüyor musunuz?
  • Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Bence stj her ozelligi olan ama stabil calismayan oyuncak gibi,
    S50 ise daha az ozellik sunan ama vaad ettigini sorunsuz yapan kaliteli mal algisi uyandiriyor.

Bu zamana kadar okudugum sayisiz sayfadan bunu cikardim.

• Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yapan firmalar farklı. S50 Roborock üretimi, plastiğinden ambalajına kadar detaycı ve kaliteli işçilikleri var.
    Mijia ve Viomi grubu ise başka bir firma tarafından Xiaomi’ye fason üretiliyor, fiyatı kalitelerini yansıtıyor zaten.
    Yazılımları iyi olsa da stanil çalışmıyorlar, güncellemelerde sorunları var hala. Mekanik olarak zorlamaya gelmiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memio M kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz STYJ02YM miydi hocam tam hatırlayamadım. Bir de Türkiye'den aldınız değil mi? Global versiyon olduğu için Çin sunucularında çalışmaz cihazınız. Singapur, Rusya deneyebilirsiniz. Türkiye sunucularında güncellemeler genel olarak geç gönderiliyor.
    Cam bölmeyi kapalı iken haritalama yaparsanız açık olduğundan oradan geçip temizlik yapmaz. Haritalama yaparken açık tutun, önüne nesne koyup bu şekilde haritalama yapın derim ben.
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Arkadaşlar daha önce bu Banggood dan hiç alışveriş yapmadım. Sepete 1s ürününü ekledim ve şöyle bi ekrandayım. Şimdi 2867₺ ödediğimde bu ürün bana 2hafta içinde gelecek ve geldiğinde vergi ödemeyeceğim, doğru mu?

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, ortalama 10-15 günde teslimat süresi var, ve ekstra bir ödemeniz olmayacak.

İndirim kodunu girmemişsiniz ama tutar yüksek şu anda, detaylar konunun ilk mesajında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 29 Mart 2020; 12:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Öncelikle yapan firmalar farklı. S50 Roborock üretimi, plastiğinden ambalajına kadar detaycı ve kaliteli işçilikleri var.
    Mijia ve Viomi grubu ise başka bir firma tarafından Xiaomi’ye fason üretiliyor, fiyatı kalitelerini yansıtıyor zaten.
    Yazılımları iyi olsa da stanil çalışmıyorlar, güncellemelerde sorunları var hala. Mekanik olarak zorlamaya gelmiyorlar.
    Çok teşekkürler cevabınız için. Bakalım ne zaman tekrar stoklara girecekler.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • euclid80tr E kullanıcısına yanıt
    Geçen ay aliexpress kupon dağıtırken 8 hepa filtre 4 fırça 8 yan fırçayı toplam 70 tl ye almıştım. Şuanda da biraz indirim var sanırım oraya da göz atmanızı tavsiye ederim

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Uğur bey teşekkür ederim bilgi için.

• Bu banggood da grup alımı başlatıp grup olusturamadigimiz zaman ne oluyor. Parayı geri mi veriyorlar. Yoksa indirimsiz fiyattan mi satıyorlar.

• Merhabalar
    Bendede styj02ym cihaz var çinden geldi ama global versiyon sanırım. Mi home da kurulumu çin üzerinden yaptım şuanda kullanıyorum birkaç sorum olucaktı.
    1. Mi home u tekrar kurup çin değilde Türkiye yapsam sıkıntı olurm.
    2.güncelleme yapmaya çalıştığımda %80 de bi 30 dk duruyor sonra zaman aşımına uğradı diyor 0044 var şuan 0046 yapamıyorum.
    3. Haritalamayı yaptım koridorda büyük bir eşya vardı onu kaldırdım orayı süpürmüyor hala oradaymış gibi davranıyor sebebi nedir.
    4. Odada koyu kahve renkli shaggy halı var onun üstüne çıkınca sapıtıyır halka çizmeye başlıyor baya bir oyalandıktan sonra işine devam ediyor.
    Bilgisi olanlar veya başına gelenler yardım ederse sevinirim.

• Şuana kadar öğrendiklerinde ben açıklayayım.

1. Çin serverına bağlayabildiyseniz ürününüz çin versiyondur. Global versiyonlar çin serverina bağlanmıyor sanıyorum. Tekiz hocam açıklamıştı üst mesajlarda.
    2. Güncelleme server kaynaklı kimse güncelleyemiyor şuanda.
    3. Genelde bunun çözümü yeniden haritalandırmak.
    4. Halıdaki koyuluklar düşme sensörünü etkilediği için makineler biraz değişik davranabiliyor. Sebebi budur muhtemelen, açık renkli bir halıyla değiştirmek/halıyı kaldırmak çözüm olur.

• gepe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum yanıtlar için

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.