Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolg...

Arkadaşlar benim sty model ürünü yurtiçi aldı sizde son durum nedir merak ettim
    merhaba, bana da şimdi mesaj geldi yurtiçi kargoya verilmiş yarın gelir muhtemelen güncelleme yapacak mıyız son sürümde hatalar var diyorlardı gerçi hangi sürümde gelecek bakmak lazım. Kurulum ve haritalama için dikkat etmek gereken bir şey var mı?
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Hocam eski sürüm ile gelir yani sonu 0044 ile biten ama güncelleme yapmadan kullanıma izin verir mi bilmiyorum eğer izin veriyorsa bence hiç yapmayın biz yaptık bi faydasını görmedik saçma hatalardan başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede sorun vardı. uygulamayı play storeden kurdum, wifi ağını tekrar resetledim, kayıtlı haritayı sildim yeni harita çıkardım ,bir haftadır problem yok. eskisi gibi oldu.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, şu çinden bizi azad etseler daha da keyifli hale gelecek bu iş.
  • yolyemez kullanıcısına yanıt
    Aslında bende hallettim hocam ama kare olan odayı önceden enlemesine süpürüyordu şimdi dikeye geçti halı yönünden dolayı sağa sola çekiyor onu engelleyemedikten sonra silmenin bi anlamı yok diye silmedim bende silince eskisi gibi yatay süpürme yapıyor mu acaba sizde ?

• tekiz kullanıcısına yanıt
    1s modeli var bu şekilde her yeri temizliyor sanırım.

cihaz evdeki modeme bağlı offline çalışmaması kadar saçma sey yok.
    uygulamayı acınca cok gec geliyor harita.
    internetsiz kullanabilseydik hızlı olur diye düşünmüştüm.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Bu grup oldukça faydalı, ara sıra girip kullanıcı deneyimlerini okuyorum yeni fikirler veriyor tavsiye ederim.

Resmi güncelleme gelene kadar ben de dahil pek çok kişi Flovelac programı üzerinden güncellemeyi yaptı.
    Flovelac ile g0ncellemenin herhangi bir zararı olmuyor mu hocam?

• seyyido S kullanıcısına yanıt
    Bi kere işi rayına oturtunca server da pek dert olmuyor. İlk ayarlarıydı, girebildiği giremediği yerlerdi derken insan uygulamaya çok bakıyor. Düzeni kurunca pek gerek olmuyor. Şahsen ben uygulamaya falan pek bakmıyorum artık günlük temizliğini yapıyor alet.
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Flovelac 3rd party bir yazılım, Mi Home gibi Xiaomi'nin kendi yazılımı değil.

İçindeki güncellemeler de yine Xiaomi'nin kendi yayınladıkları fakat belirli bölgelere öncelikli verildiği için zannediyorum Flovelac bu yazılımları kendi database'ine yüklüyor. Biz de buradan alıyoruz.

Herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum ama Xiaomi'ye sorsanız Mi Home dışında yüklemeyin diyecektir.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üstat geçmiş olsun. Üzüldüm sizin adınıza. Ama bir süre dikkat etmekte fayda var. Maalesef bizim milletimize iyilik yaramıyor. Deveyi diken misali, insanı misali iş yapsanız el üstünde tutulurdunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben STY modelini flovelac a neden bağlayamıyorum siz nasıl yaptınız acaba ? Yada bizim STY olmuyor mu bu programa yoksa

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üstadım öyle insanlar varki bunlara ne denir ne söylenir bilemiyorum siz belki de yüzlerce insana fayda sağlıyorsunuz bir kaç densiz kendini haddini bilmez için sakın bizi de burda yalnız bırakmayın hocam bizim size saygımız sonsuz biliyorsunuz

• 6 aralikta kargoya verilen 1c urunum bugun teslim edildi. 11 gunde kapıya kadar geldi. Biraz deneyimledim haznenin ucte biri 5 dakika da doldu bile.

• Banggoodd şu an Turkey direct kargo seçilemiyor, 3 4 farklı üründe denedim hepsi aynı, ürün ekranında Turkey direct görünüyor ama ödeme ekranında express kargoya zorluyor sistem, dikkatli olmakta fayda var
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Bende S50 var, STY için bir fikrim yok maalesef.

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Arayüz yavaşlıyor, tek sorun bu benim gördüğüm

• Taze taze yeni inceleme

• Benim hatunun beğenisiyle bizim kızıda böyle giydirdik :)

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• jusper kullanıcısına yanıt
    Sistemsel bir sorun varmış, banggood mobil uygulamasında oluyor. Mobil sitesi ve normal web sitesinde bu problemler yok.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Uzun bir araştırma sürecinden sonra umarım memnun kalırsınız hocam:)

Ben tanıtım videosunu çektiğimden beri 1c kullanıyorum, nedense ayrı bir hoşuma gitti bu cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.