Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
630
Favori
598.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trrr değil daha çok vınn elle kumanda edince yavaş gidiyor ses duyulmuyor ama otomatiğe bağlayınca hele temizlik bitip başka odaya geçerken hızlanınca duyuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m16a2carbine -- 2 Ocak 2020; 9:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krizalit_

Az önce Çin serverına kurdum makineyi ve güncelleme geldi. 1.nesil kullanan arkadaşlar firmware sürüm numaraları bu mu acaba?
    Yeni bir özellik gelmiş mi mi1 serisine bu guncelleme ile

• m16a2carbine kullanıcısına yanıt
    Tırrr değil de vınnn ise çok garip durmuyor.
    Yine de fırça başlıklarını ve tekerleklerin çevrelerini iyi temizlediğinizden emin olunuz.
    Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Yeni bir özellik gelmemiş ancak Yukarıda bahsettiğim lds sensörü kendi kendine sınır belirlemesi ve haritayı bozması sorunu ortadan kalkmış. Mutluyum😁 Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• dün ilk defa STYM ile mop ve süpürmeyi aynı anda yaptım. 88m2 alanı standart modda 150 dakikada sildi süpürdü. hazneye 3 defa su ekledim. cihazdan zaten memnundum dahada memnun kaldım.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba; ben mi home beta sürümündeyim. Modifiye edilmiş olan hali güvenli mi? Update alıyor mu?
  • darkange7 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam. Modifiye uygulama haftadır bir update alıyor genelde. Birçok ekstra cihaz tanıyor, kullandığı server'lar yine xiaomi'nin sunucuları.
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Tekiz hocam merhaba GWTR DIREKT nedir tekiz hocam

• borayegin B kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki sayfada Vergiler Dahil Kargo'yu görebiliyorsanız kullanabilirsiniz bu depoyu
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil bulunmuyor malesef

• borayegin B kullanıcısına yanıt
    O zaman uluslararası takipli kargo seçeneği çıkar, o da normal gümrük ücretini ödeyip alacağınız kargo yöntemidir.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bende 1s modeli var 31 aralıkta geçti elime bir sefer evi tanıttım süpürttüm. Yalnız bu tırr sesi geliyor benden sadece zorlandığı kısımlarda geliyor yalnız. Bu normal midir?
  • _SiTeMKaR_ kullanıcısına yanıt
    O zorlanmadan değil de her zaman yapmaya başlarsa sorun olacak, şimdilik bir şey yapmanıza gerek yok.

• çok teşekkür ederim cevabınız için :)
  • Selamlar...

Yeni S50 kullanıcısıyım..MiHome dan map saved mod u aktif hale getiremiyorum..Wifi ile ilgili bir uyarı veriyor sebebi ne olabilir ?
  • 23 ünde gümrüğe giren ürünlerden hala ses seda yok maleaef inş bir sorun olmaz

• 29 Kasım'da STYJ02YM sipariş verenlerden ürünü kargolanan oldu mu arkadaşlar?
    Hala out of stock gözüküyor :(
  • gakgoelazig G kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün kargolanır diye bekliyordum, 21'inde gümrüğe girenler sahibine ulaştı, biz hala kargolanmasını bekliyoruz
  • Bende de 24 Aralıktan beri tek birşey yazıyor kargo takipte.
    2019-12-24 22:50:24 ShenZhen Shipment information arrived system
    Başka da hiçbirşey yazmıyor.
    Birkaç kez konuştum, sorun yok ürününüz yolda diyorlar.. Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

29 Kasım'da STYJ02YM sipariş verenlerden ürünü kargolanan oldu mu arkadaşlar?
    Hala out of stock gözüküyor :(
    unutmuşlardır hocam onu 2 aralıkta sipariş vermiştim 12 sinde kargolandı.Sizin ki kasım nasıl kargolanmıyor onu anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.