Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23.821
Cevap
654
Favori
559.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekiz

    Özelden yazdım hocam size.
    Banada yazin gumruk bendede cikiyor kodda hangisi bulamadim 2300 diyor fiyatina gumruk shipping binince 2700 oluyor

    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/faizsiz-sonradan-taksit-kampanyasi

    Bu kamp ile taksit oluyor mu deneyen var mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 2 Aralık 2019; 8:29:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugvn U kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    İyi günlerde kullanınız.

    Ekranda wifi kaynağına uzak olduğunuz veya kaynağın bulunamadığı gösterilmiş. WiFi kurulumunuz 5.0Ghz yapılmış veya robot o yayını okuyor olabilir.
    Evdeki WiFi bağlantınızın 2.4Ghz olmasına dikkat ediniz.
    Saygılarımla
  • theblackfx kullanıcısına yanıt
    1s'in tırmanma gücü ile ilgili net bir bilgiye ulaşamadım ama 2cm olarak güncellendiğini hatırlıyorum, sadece 1.nesil'de 1.5cm olarak kaldı diye biliyorum.

    1s'in görsel kamerası nesnelerin ne olduğunu tespit etmekte kullanılıyor. Örneğin bir sandalyenin sandalye olduğunu algılıyor, odanın kapısı hangisi bunu buluyor. Çok yeni bir teknoloji, varlığı güzel tabiki rotalama ve haritalamada ekstra özellik katıyor ama yokluğu ne ne ölçüde eksikliktir bilmiyorum..:)
  • Elektrik süpürgesini bir kenara atıp sadece eve temizlikçi geldiğinde tozlu raflardan indirip kullananlardan birisi de benim sanırım..:)
  • Benim Kargo 4 gündür İstanbul’da. Yurtiçi kargonun uygulamada gözükmüyor. 6 günde Çin’den geldi 4 gündür İstanbul’da takıldı kaldı:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mam60 M kullanıcısına yanıt
    Gümrükte takılı kalmış galiba gümrükle nasıl iletişime geçebilirsiniz acaba böyle bir imkan var mı?

    Çünkü kargo firmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sistemde görünür ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ettiğim bir konu var.

    STYJ02YM ile halıları silerken moplamayı iptal etme en azından damlatma yapmamasını sağlama gibi özellikleri var mı? Örneğin hiç mop yapmasını istemesem uygulamadan bu gibi müdahalelerde bulunabiliyor muyuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mam60 M kullanıcısına yanıt
    Takılma değil de işlemde olarak yorumluyorum ben. Gümrükte yetkili birisine ulaşmak pek kolay olmayabilir, bu hafta netleşir zaten durum takip kalın.
  • tolg... kullanıcısına yanıt
    STYJ02YM'de halı tanıma ve halılı bölgelere silme yapmama özelliği bulunmuyor ne yazık ki. Yasaklı alanlar belirleyip (halı olan yerlere) bu bölgeleri sildirmeyebilirsiniz ama, çözümü olan bir durum.
  • Banggood'dan aldığımız S52 tam 10 günde elimize geçti ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz. İnanılmaz bir ürün, verilen her kuruşun karşılığını fazlasıyla veriyor.

    Şu ana kadar gördüğüm tek sorun, siyah desenli halılar üzerinde aletin bütün dengesi bozuluyor. Örneğin bu resimdeki halı üzerinde çalışırken, siyah yuvarlakların arasına giriyor ve (anladığım kadarıyla) bunları sensörler delik olarak algıladığı için üzerinden geçmemeye çalışıyor ve sıkışıp kalıyor. Oysa halının üzerinde olduğu belli, orada delik ne arasın? :)

    Yazılımsal olarak çözülmesi bu kadar kolay bir sorunu şimdiye kadar çözmemiş olmaları garip. Bu konuyla ilgili bildiğiniz bir güncelleme planı var mı?

    Google'da biraz araştırdım, genelde alttaki yükseklik algılama sensörlerini beyaz kağıtlarla kaplayarak iptal etmekte bulmuşlar çözümü. Ancak hem o kaplamalar uzun süre dayanmaz hem de gerçekten evde düşme riski olan başka bir bölge varsa, gidip oradan gerçekten düşebilir. Ben bunun yerine halıları değiştirmeyi tercih ederim açıkçası :)

    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü




  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Halıları süpürmemesi kötü olurdu moplu silmesini tercih ederim. Eğer ıslatmazsa🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir_dost B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sektörle çok yakından ilgili birisi olarak düşme sensörlerinin bu algılama şeklinin 2002 yılında çıkan ilk modellerden beri bu şekil de olduğunu söyleyeyim. Cihazın çıkış ülkesinin ve yaygın olarak kullanıldığı evlerin ABD'de olduğu ve orta-yüksek gelir düzeyine sahip ailelerin de genellikle iki katlı evlerde yaşadığı düşünülürse bu sensörlerin gerekliliği ortada bence.

    Bu sensörlerin devre dışı bırakılabileceği konusu haricinde (bu var zaten), sorunun yazılım ile nasıl çözülebileceği konusunda ciddi bir öneriniz var ise ilgili firmalara sizin adınıza ilk elden iletmekten memnuniyet duyarım.

    Saygılarımla
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Haritalama yaptıktan sonra daha efektif çalıştı diyebilirim. Sonuçlar aşağıdaki resimde. Standart modda çalıştırdım, bir sonrakinde bir üst seviyeyi deneyeceğim. Y şeklinde çalışma için sanırım bir seçenek yok.

    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Bu çözülmesi zor bir konu ise halıları değiştirmek daha akla yatkın bir fikir olmaya başlıyor. Düz mantıkla; eğer bu cihazın yapay zekası halı üzerinde olduğunu algılayıp çekim gücünü buna uygun şekilde arttırabiliyorsa, yine halı üzerinde içine düşülecek bir delik olamayacağını da anlayabilmeli diye yorumlamıştım. Teşekkürler cevabınız için.
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Dün Annemlerin evinde , S55 görücüye cıktı. Babam cok önyargılıydı cihaz karşı. Bildigin gırıgır ne yapabilirki modundaydı. Tabi ki , çöp kutusuna döktüklerimiz gördükten sonra , hemen alalım moduna gecti. Hatta sen daha iyisini al , bunu bizde bırak demeye başladı.
    Sonuc olarak, silme modunu kullanmaları zor olacagında , S5 pek gerekli gelmedi. Sizce 1nci nesil mi 1s mi almak daha mantılklı.
    -1S mobil uygulamada gözükmüyor. kurulum yaparken nasıl bir yol izleyecez?
    - Yedek parcaları (filtre,bıyık fırca) S5 ile aynı mı ?

    Annemim telefonu İphone5, dolayısıyla uygulamayı destekler mi bilmiyorum , ama en kotu ipad e kurarım. Cok fazla özelligini kullanmayacaklar bence ? Mesele mutfagı temizle demek yerine , cihazı mutfaga götürüp , kapıyı kapatıp, clean demek daha kolayına gelecektir :)

    Son olarak sizin tavsiyeniz ne olur.
  • bir_dost B kullanıcısına yanıt
    Mantığınız doğru kabul edelim, cihaz yapay zekalı değil ki. Vakum gücünü arttırabilmesi fan üzerindeki yükün artması ile oluşan fazla akım sonucunda yapılabiliyor, yani zekasını değil kasını kullanıyor arkadaş.

    Yapay zekalı modeller çıkmaya başlıyor piyasaya iki üç aya kadar, bizim gibi düşünüp mantık yürütenler onlar olacak.

    Saygılarımla
  • mam60 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde takılı kaldı benimde istanbulda. 26 sında giriş yaptı ülkeye hala bekliyor ve bu ürün çinden 5 günde geldi ama istanbuldan evimize 7 gündür gelemiyor daha yurtiçi kargoya bile geçemedi bide o süreç var şimdi yurtiçi kargo patlamış bildiğin istanbuldan kargo bile almıyor adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükte tanıdığı olan var mı? Varsa bir sorabilir mi ?bu konuda bende çok sıkıntı yaşıyorum aydınlatan olursa sevinirim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.