Şimdi Ara

Xiaomi Redmibook 16.1 Ryzen 5 8GB 512ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop hakkında pek bilgi bulamadım, tavsiye eder misiniz? Bu ürüne ekstra ram yukleyebiliyor muyum

Xiaomi Mı RedmiBook XMA2002

Xiaomi Redmibook 16.1" Ryzen 5 8GB Ram 512GB SSD Win10 Notebook 7.999,00 TL yerine 6.579,00 TL
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmibook 16.1" Ryzen 5 8GB Ram 512GB SSD Win10 Notebook Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/xiaomi-redmibook-161-ryzen-5-8gb-ram-512gb-ssd-win10-notebook-P459552314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welinka -- 11 Kasım 2020; 13:25:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kargoya veriliş 50 gün sonra. yani ortada ürün yok. siparişle çinden getirtilecek. ayrıca ram arttırma şansınız yok. bu şartlar uygunsa eğer bilgisayar güzel.

• Hocam bu notebook ile bannerlord veyahutta pubg gibi oyunları kasmadan oynayabilir miyim, oyun bilgisayarı olmadığını biliyorum ama bu oyunlardaki performansını merak ediyorum ve sizce bu ram günlük kullanım vb icin yeterli olur mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matebook 14 bakın ryzen 5 4600h var yani oyun sınıfı bir işlemciye sahip o yüzden üzmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt

50 güne zaten kur 50 kere değişir adamlarda bilgisayar gelmeye yakın siparişi iptal eder büyük ihtimal :D

• bende aldım, soru-cevapta kasım sonu gibi elimizde olacak yazmış satıcı sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 11.11 de alınanlar genelde iptal edilmiyor. çünkü o kodları daha sonra bize iade etmek n11 e daha çok koyar. 1 ay sonra iade etse o zaman fiyatlar şimdiki gibi şişirilmiş olmayacak çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.