Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıtsız cihazima IMEI atmak için telefoncuya gittim alıp telefona mi uygulamasından bisiler yapıp 10 gün sonra gel atalım dedi sosyal mesafeden adamın yanına sokulmadim şimdi bu adam ne yaptı sizce kendim IMEI atabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

Kayıtsız cihazima IMEI atmak için telefoncuya gittim alıp telefona mi uygulamasından bisiler yapıp 10 gün sonra gel atalım dedi sosyal mesafeden adamın yanına sokulmadim şimdi bu adam ne yaptı sizce kendim IMEI atabilirmiyim

Bootloader kilidini açmak için Xiaomi'den süre almış...
  • 9s miui 12 de, telefon ekranında, çok hafif titreme ve kumlanma fark eden var mı? özellikle karanlık temada, gri renk üzerinde.. note 8 pro da anlatılan şu sorun gibi..

https://c.mi.com/thread-3236774-1-0.html

Sizde de böyle bir sorun var mı kontrol edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 29 Kasım 2020; 8:16:48 >
  • Dün siparis gectim, stoklar erimis iyi yetistim. Genel kullanim ve oyun icin aldim, her ne kadar arastirmis olsam da performans olarak nasil arkadaslar var mi telefonda yasadiginiz bir sorun falan? Memnun musunuz genel olarak yani.

6gb/128 den aldim.

• Dün hastaneden bir abi vasıtası ile aldım annem için genel skorları falan güzel geldi antutuda vs ama telefonu yurt dışı olarak aldım kutusu pek güven vermedi. Ttelefonda bir sıkıntı yok gibi fiyatı 2050 lira kutusu bir yapmacık gibi duruyordu, bilemedim bir anlayan bakabilir mi daha parasını vermedim de

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

• Kutusu sahte olabilir. Yeter ki kendisi hakiki olsun:) Hayırlı olsun...

• Arkadaşlar 2850 lira şuanda 128 gb modeli alınırmı tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Dün hastaneden bir abi vasıtası ile aldım annem için genel skorları falan güzel geldi antutuda vs ama telefonu yurt dışı olarak aldım kutusu pek güven vermedi. Ttelefonda bir sıkıntı yok gibi fiyatı 2050 lira kutusu bir yapmacık gibi duruyordu, bilemedim bir anlayan bakabilir mi daha parasını vermedim de

Kutular sahte zaten cihazlar orjinal oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Dün siparis gectim, stoklar erimis iyi yetistim. Genel kullanim ve oyun icin aldim, her ne kadar arastirmis olsam da performans olarak nasil arkadaslar var mi telefonda yasadiginiz bir sorun falan? Memnun musunuz genel olarak yani.

6gb/128 den aldim.

Redmi Note 7 de miui daha sorunsuzdu bu telefonda cok sorunlu ve romlarda garip garip buglar var mesela bende ekranda titreme sorunu var ve keskinlik cok dusuktu ek olarak screen bleeding de var isik sizmasi bu donanimsal fakat miui 11 e donunce ekran keskinligi bambaska cihaz gibi oldu telefonun romunun oturmasi 1 yili bulur bence redmi note 7 gibi yaygin bir model olmadigindan belkide hic duzelmez bilemiyorum ben downgrade yapip rootladim eger yakinda satmazsam uzun sure miui 11 de kalacagim ekran kalitesi bende cok dusuk miui 12 de, belki baskalarinda sorun yoktur ama benim cihazimin ekran kalitesi miui 12 de kesinlikle dusuyor.. miui 11 de de hafif sorun var gibi ama 12 de keskinlik ve kontrast les gibi nedendir bilmiyorum bende bu sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 29 Kasım 2020; 22:46:53 >

• pemaxs P kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum..Telefonla oyun oynamam sadece sosyal medya,tarayıcı,kamera ağırlıklı kullanırım.Yani benim için en önemli detaylar menülerde kasıntı olmaması,şarjının bir gün ağır kullanımda(+10 saat ekran süresi) günü çıkarması ve tatmin edici amatör fotoğraf çekiminde memnun etmesi.

Kullanım şekli bu olan arkadaşlar memnun mu telefondan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Bende merak ediyorum..Telefonla oyun oynamam sadece sosyal medya,tarayıcı,kamera ağırlıklı kullanırım.Yani benim için en önemli detaylar menülerde kasıntı olmaması,şarjının bir gün ağır kullanımda(+10 saat ekran süresi) günü çıkarması ve tatmin edici amatör fotoğraf çekiminde memnun etmesi.

Kullanım şekli bu olan arkadaşlar memnun mu telefondan ?

Sıfır oyun oynuyorum orta parlakliğin biraz azinda 10 saat goturur hocam kasma flanda yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 29 Kasım 2020; 23:39:44 >
  • teşekkürler hocam

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Memnunuz hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Hbden sipariş verdim 128 gb modelini birdaha xiaomi almam diyordum redmi 5 plus sorunları yüzünden fakat bütçeye göre yine xiaomi aldım inşallah pişman olmam bu telefondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Telefon gezinme çubuğunda en sağda bir adam resmi var sesli konuşma yapıyor zannedersem görme engelliler için bunu nasıl kapatırız ? birde ses açma kapama yapınca ekrannın sağına geliyor ses özellikleri bunu kapatmayı bulamadık bir türlü.

• 10 günlük tecrübem sonunda telefon tam benlik diyebiliyorum nazar almasın.

GM 9 Pro dan sonra hem batarya performansı hem kamera hızı kalitesi yönünden beni bayağı memnun etti.

Youtube dan da zaman buldukca gizli özellikleri yada benim bilmediğim özellikleri uygulamaya çalışıyorum. Hem arabadaki Besaus bluetooth ile baglantısı hem de samsung frontier saat ile otomatik baglantı saglaması da benim için önemliydi, o yonde de bır sıkıntı yok.

Tavsiye edilir.

Merak edenler için Bluetooth Araç Kit

https://www.hepsiburada.com/baseus-ba01-caba01-09-usb-wireless-bluetooth-arac-kiti-p-HBV00000O70WW?wt_gl=cpc.6817.dsa.nelk.oto-oto-aksesuar-urunleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAiA8Jf-BRB-EiwAWDtEGrZKINl8v15hTdd513hO9sZumAR9RomH52sJq3VBUa-heTcUMFepjhoCwvgQAvD_BwE

• Bende bugün araniza katıldım arkadaşlar redmi note 9s 128 gb inşallah memnun kalırım

• rasit019 kullanıcısına yanıt
    resim atabilir misiniz hocam?Ayrıca xaomi redmi nacizane tam ekran kullanılır.Kastettiğiniz sanal tuşlar üzerindeyse bir an önce tam ekran kullanıma alışmaya çalışın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üsteki resimde alt çubukta en sağda bir adam resmi var ona basınca da kırmızı bir buton çıkıyor ve tıkladığınız şeyleri sesli olarak söylüyor.

Alttakindede ses kısma yükseltme butonuna basınca gözüküyor bu ikisini nasıl kaldırırım ?

https://www.hizliresim.com/EFFUBQ

Adam resmi çıkan yer

https://www.hizliresim.com/vHf2pQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 2 Aralık 2020; 13:39:51 >

• rasit019 kullanıcısına yanıt

Erişilebilirlik seçeneklerini açmışsın sanırım, talkback olabilir, ayarlardan erişilebilirlik sekmesine bakın

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.