Bana uyar, oluşturduğunuzda bilgi verirseniz katılırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (117. sayfa)

-
-
Grup ne alaka hocam bi bilgi varsa herkes görsün paylaşılsın forum ne için var. Öyle acil problem olarak neyi var telefonun çöp telefonmu bu dakika başı sıkıntımı yaratıyorda çözümü için whatsap grubu istiyorsunuz anlayamadımquote:
Orijinalden alıntı: kelebegin_intiharı
Arkdslar watsap grubu kuralim istermisiniz redmi note 9 pro kullacilari için boylelikle sorunlarimiz olunca grubda birbirimize daha çabuk ulaşıriz malum yeniyiz hepimiz isteyenler varsa özelden numaralarinizi gönderin grubu kuralim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Menu tuşlarını kapalı olduğunda çift tık ile cihaz uyanıyor fakat ekran kilitlenmiyor. Deneme şansı olan bir arkadaş var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozoo1903Menu tuşlarını kapalı olduğunda çift tık ile cihaz uyanıyor fakat ekran kilitlenmiyor. Deneme şansı olan bir arkadaş var mı?
Bende sıkıntı yok çift tık ile uyanıyor da uyuyor da.😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap icin tesekkurler. Sanal tuslar kapali olarak degil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar miui 12 global yüklü bende. Dün sabah saat 10 da şarjdan çıkardım uyandığımda. Bugün %59 şarj oyun hariç wifi ve lte de aktif olarak kullandım.
Bir diğer farkettiğim konu ise 11' e göre 12 daha akıcı ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Şarja taktığımda hızlı şarj ekranı sorunsuz gözüküyor.
Yüz tanıma ile kilidi açtığımda parmak izi sensörüne dokunduğumda ekran direk açılıyordu şimdi onu kaldırmışlar elinle kaydırarak açıyorsun buradaki hatayı da düzeltmişler.
Kamerada özellikle video tarafında iyileştirme var bence çünkü 11 de video çekerken ekran çözünürlüğü sanki 480p gibi gözüküyordu. Şimdi 12 ile birlikte normale dönmüş.
Sadece üzen kısım 12 ile son açılan pencereleri yukarı doğru kapatma gelecekti o gelmemiş. Uygulamaları yana doğru sonlandırmak tek elde zor oluyor yukarı daha başarılı.
Şimdilik gözlemlediklerim bukadar. Umarım uzun bir süre bu şekilde bozulmadan kullanırız tekrardan herkese hayırlı olsun.
-
bende düz red mi note 9 var sayfası yok burada bu düz 9 arkadaşlar nerede.
-
Ekran süresi ne kadar
Arkadaşlar durum çubuğunda bulunan şebeke ifadesini kaldırabiliyor muyuz?
-
Pek fark yok o zaman miui 11 ile arasında
quote:
Orijinalden alıntı: RmznKvcr
Pek fark yok o zaman miui 11 ile arasındaPil konusunda hiç fark yok evet.
Pil tüketiminde miui 12 daha iyi galiba. Ben de ekran süresi olarak saatte %10 düşerdi. Şu an daha yavaş bitiyor
Bakın arkadaşlar bahsettiğim ios stili uygulama kapatma şu;
2.11 dk da.
https://www.youtube.com/watch?v=_8FY4t3yeA8&feature=youtu.be
Global sürümde var görünüyor ama ayarlar da bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-53C37E784
Bakın arkadaşlar bahsettiğim ios stili uygulama kapatma şu;
2.11 dk da.
https://www.youtube.com/watch?v=_8FY4t3yeA8&feature=youtu.be
Global sürümde var görünüyor ama ayarlar da bulamadım.Ayarlar/Ana Ekran/Arrange items in Recents/Horizontally bu yöntem ile değiştirebilirsiniz
-
Miui 12 bana gelmemişti biraz önce telefonu kapatıp açtım güncelleme geldi
Hocam size zahmet ekran görüntüsü atabilir misiniz, ben dediğiniz ayarı bulamadım telefonun dilini İngilizce yapmama rağmen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X